При пускане на задната чистачка на Браво-то гледам, че доста е надрала стъклото, което определено не ми харесва. Предполагам, че може да си е слабост на "тези фиатки" но ако някой може да ми каже как да се справя с това?!? Нова чистачка или мога да я приспособя някяк си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задната чистачка надира стъклото!!!
Collapse
X
-
Re: Задната чистачка надира стъклото!!!
somebody написа:При пускане на задната чистачка на Браво-то гледам, че доста е надрала стъклото, което определено не ми харесва. Предполагам, че може да си е слабост на "тези фиатки" но ако някой може да ми каже как да се справя с това?!? Нова чистачка или мога да я приспособя някяк си?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:somebody написа:При пускане на задната чистачка на Браво-то гледам, че доста е надрала стъклото, което определено не ми харесва. Предполагам, че може да си е слабост на "тези фиатки" но ако някой може да ми каже как да се справя с това?!? Нова чистачка или мога да я приспособя някяк си?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:Е, чак пък толкова виждам Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 , не е мръсно и не е надрано от едно пускане.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:somebody написа:Е, чак пък толкова виждам Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 , не е мръсно и не е надрано от едно пускане.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Смяната на перото по всяка вероятност няма да ти помогне. Мойто го смених поради същата причина, но пак драска на 2 места. Просто рамото на чистачката по такъв начин го притиска, че дори и да е чисто ново перо пак същата работа.П.С. А и като се загледаш по улиците на половината Браво-та стъклото е одрано по същия начин.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Смяната на перото по всяка вероятност няма да ти помогне. Мойто го смених поради същата причина, но пак драска на 2 места. Просто рамото на чистачката по такъв начин го притиска, че дори и да е чисто ново перо пак същата работа.П.С. А и като се загледаш по улиците на половината Браво-та стъклото е одрано по същия начин.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 Уф, това вече е гадно. Не знам, ако опитам да я поизправя тази чистачка какво ще се случи, но за начало ще сменя перото, защото при мен почти 1/2 от пространството под нея е надрано.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:somebody написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 Уф, това вече е гадно. Не знам, ако опитам да я поизправя тази чистачка какво ще се случи, но за начало ще сменя перото, защото при мен почти 1/2 от пространството под нея е надрано.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:kiro_of_the_day написа:somebody написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 Уф, това вече е гадно. Не знам, ако опитам да я поизправя тази чистачка какво ще се случи, но за начало ще сменя перото, защото при мен почти 1/2 от пространството под нея е надрано.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар