Здравейте, имам проблем при палене на бензин някой път, карам на газ но паля на бензин винаги но някой път не пали на бензин, помпата по принцип се чува но когато не пали не се чува и се оправя само може и след 5 минути може и след 2 дена. От какво може да е от помпата или някое реле?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа
Collapse
X
-
alek6969 написа:И аз имам същия проблем и същата кола. Беше студено и не запали. Дали нещо не замръзна по бензинопроводите? Мислех, че е помпа, но не . . . проработи. Колега каква ти е газовата ( само за инфо )? Аз със сигурност имам реле, но май не е от него.brava 1,4 - 12v 80к.с.
Ако караш бързо ще те носят бавно
Коментар
-
vankata24 написа:Не не съм слагал реле за спиране когато е на газ, от какво да е тогава? помпата може ли да работи когато си иска?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
vankata24 написа:Никога не съм я оставял с по малко от 5 литра даже почти винаги има по около 10 литра, и на мен ми казаха, че преди изгаряне прави така и като друсне се оправя, зависило как ще спре като гасиш колата.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Колеги купих си едно Уно 1.5 и продавача ми каза че е сменяна бензиновата помпа.Като паля и идва прекалено богата смес,и почва да прекьсва на високи обороти,а ниските след 1 минута работа г/д се задавя и гасне...Ако някой има идея от помпата ли е или трябва да сменя филтьра на бензина??Тьй като датчика на смукача ми е за смяна сутрин е мн тежко...Благодаря на всеки
Коментар
-
PREDATORst написа:vankata24 написа:Никога не съм я оставял с по малко от 5 литра даже почти винаги има по около 10 литра, и на мен ми казаха, че преди изгаряне прави така и като друсне се оправя, зависило как ще спре като гасиш колата.brava 1,4 - 12v 80к.с.
Ако караш бързо ще те носят бавно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар