Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензинова помпа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензинова помпа

Здравейте, имам проблем при палене на бензин някой път, карам на газ но паля на бензин винаги но някой път не пали на бензин, помпата по принцип се чува но когато не пали не се чува и се оправя само може и след 5 минути може и след 2 дена. От какво може да е от помпата или някое реле?
    brava 1,4 - 12v 80к.с.
    Ако караш бързо ще те носят бавно

кола

за каква кола Провери релето отпред зад двигателя или буксата при самата кошница на помпата
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колата е брава 1,4-12в, може ли да е някое от релетата на газта?
      brava 1,4 - 12v 80к.с.

Коментар

vankata24 написа:
        Колата е брава 1,4-12в, може ли да е някое от релетата на газта?
        Ако си слагал реле за спиране на помпата е възможно да е от него
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

Не не съм слагал реле за спиране когато е на газ, от какво да е тогава? помпата може ли да работи когато си иска?
          brava 1,4 - 12v 80к.с.

Коментар

И аз имам същия проблем и същата кола. Беше студено и не запали. Дали нещо не замръзна по бензинопроводите? Мислех, че е помпа, но не . . . проработи. Колега каква ти е газовата ( само за инфо )? Аз със сигурност имам реле, но май не е от него.
            Парите свършват, но глупостите не!

Коментар

alek6969 написа:
              И аз имам същия проблем и същата кола. Беше студено и не запали. Дали нещо не замръзна по бензинопроводите? Мислех, че е помпа, но не . . . проработи. Колега каква ти е газовата ( само за инфо )? Аз със сигурност имам реле, но май не е от него.
              старгаз
              brava 1,4 - 12v 80к.с.

Коментар

vankata24 написа:
                Не не съм слагал реле за спиране когато е на газ, от какво да е тогава? помпата може ли да работи когато си иска?
                Може,когато е пред изгаряне го прави.Сега съм почти сигурен че не държиш в резервоара повече от 5-6 до 10 литра над резервата.От работата "на сухо" разбива втулки и понякога се заклинва и като покараш на газ друсне и се намести после пак пали и така доде не заклини яко и изгори
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Никога не съм я оставял с по малко от 5 литра даже почти винаги има по около 10 литра, и на мен ми казаха, че преди изгаряне прави така и като друсне се оправя, зависило как ще спре като гасиш колата.
                  brava 1,4 - 12v 80к.с.

Коментар

vankata24 написа:
                    Никога не съм я оставял с по малко от 5 литра даже почти винаги има по около 10 литра, и на мен ми казаха, че преди изгаряне прави така и като друсне се оправя, зависило как ще спре като гасиш колата.
                    Ми значи вече имаш отговора,питаш за да си по сигурен ли?
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

Колеги купих си едно Уно 1.5 и продавача ми каза че е сменяна бензиновата помпа.Като паля и идва прекалено богата смес,и почва да прекьсва на високи обороти,а ниските след 1 минута работа г/д се задавя и гасне...Ако някой има идея от помпата ли е или трябва да сменя филтьра на бензина??Тьй като датчика на смукача ми е за смяна сутрин е мн тежко...Благодаря на всеки

Коментар

PREDATORst написа:
                        vankata24 написа:
                        Ми значи вече имаш отговора,питаш за да си по сигурен ли?
                        Да
                        brava 1,4 - 12v 80к.с.

Коментар

Working...
                        X