лошата новина е че алфата не беше това което трябваше да бъде, добрата е че утре ще ми донесът едно стило 115 жтд, дано то да е добро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 156 1,9 или 2,4 JTD - коя е по-добрият избор ?
Collapse
X
-
Аз пък не мога да разбера каква е толкова голяма разликата ако са от едно ЕВРО. Разликата си е в един цилиндър повече А между 140 и 150 разликата е в турбина, МАП и май дюзи до колкото знам.А с какво се различава помпата на 136-цовата с на тази от 140 или 150?
Коментар
-
chaveto написа:Аз пък не мога да разбера каква е толкова голяма разликата ако са от едно ЕВРО. Разликата си е в един цилиндър повече А между 140 и 150 разликата е в турбина, МАП и май дюзи до колкото знам.А с какво се различава помпата на 136-цовата с на тази от 140 или 150?Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
chaveto написа:Аз пък не мога да разбера каква е толкова голяма разликата ако са от едно ЕВРО. Разликата си е в един цилиндър повече А между 140 и 150 разликата е в турбина, МАП и май дюзи до колкото знам.А с какво се различава помпата на 136-цовата с на тази от 140 или 150?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар