Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за размера на джантите

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    въпрос за размера на джантите

    значи сега съм с 4х98-13, искам да сложа същите но 14 и намирането на такива се оказва леко проблем. И слушам че имало някакви раздвижни болтове или нещо от сорта, демек да мога да сложа 4х100. Имали такова нещо, от къде може да се вземат и горе долу на какви пари вървят
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

    #2
    Хъм намират се по моргите ама трудно прав си.Аз преди време си купувах чак от Пловдив от една морга.Един колега в работата има 14-ки и иска да ги сменя с 15.Ще гворя с него ако искаш да ги вземеш от него ако още ги дава.Иначе да има такива болтове но не мога да ти кажа цена и магазин.
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

    Коментар


      #3
      ами питай го ако ги дава на каква цена ще са. Тук в форума се продават едни и бих ги взел но са в Пловдив. А пък и не съм чал толкова прилитал да ги сменям, защото за тях и гуми ще трябват.
      Tofas- Sahin 1.6 карб.

      Коментар


        #4
        Аз знам , че става с фланец отиваш при някой стругар и му обесняваш какво точно искаш да стане.След като си харесаш джанти му ги носиш и тои ти прави един диск , който се нарича фланец и се захваща към старите ти дупки , а новата джанта се захваща за фланеца.Повечето стругари са правили такива неща , а и ако някой колега има такъв човек да те насочи.

        Коментар


          #5
          мислих го този вариянт, но с фланец джантата излиза на вън и при мен е възможно да ми закача в калника, защото не е много широко
          Tofas- Sahin 1.6 карб.

          Коментар


            #6
            Щом размера ти е 4х98 такава джанта си сложи. Такива разни побългарявания фланци, стругари, болтове... това е несериозно. Аз до сега няколко пъти съм си купувал и продавал лети джанти, така, че мога да те уверя, че с търсене всичко ще намериш. Въпроса е да ти се занимава.
            Bravo 1.6 16v

            Коментар

            Working...
            X