Колата е 2200куб.см. бензин-газ, а проблема е, че понякога когато подам на контакт бензиновата помпа не се чува да шуми и следователно колата не пали... Като изчакам 10-15 мин и дам на контакт - помпата се чува и пали. Не е проблем да си карам и така, но когато бързам за някъде е неприятно да чакам и да бая на помпата... Газовата е нагласена, така че да пали само на бензин /на газ е невъзможно, дори ключето ръчно да се постави на LPG/. Друго, което се сещам е, че бензиновата помпа работи, докато колата е на газ, не знам дали това е правилното, всеки има различни версии...Въпроса ми е дали проблема е в помпата или може да е и жичкаджийски /реле или нещо подобно/???Дано не съм дублирал друга тема, но не намерих нищо по въпроса.Благодаря предварително?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензиновата помпа сработва... само понякога
Collapse
X
-
Наскоро оправих едно Пунто с идентичен проблем - оказа се протекло радиаторче на парното, което мокреше ЕКУ-то. Цял ден си блъсках кратуната защо веднъж пали, веднъж не..релета, бушони, интериа ключ, помпа, клапани, докато накрая се светнах, че само ЕКУ може да прави тоя номер. Не знам за каква кола говориш, но това е една идея. Успех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар