Значи онзи ден си смених летните гуми и колата започна много сериозно да ходи на дясно даже мисля, че и на волана правото положение му се измести леко. Също така над 140 леко започва да тресе.Така беше и миналата зима с тия гуми. С летните е перфектна. Джантите не са криви. На баланса беше добре. Възможно ли е да от гумите нещо, щото преди време един гумаджия ми казваше, че едната нещо се е преебала и трябвало да ги сменям. Аз естествено си помислих, че ме пържи за да ми пробута някви гуми, ма може и да се окаже прав. Дайте някакви мнения моля. Питам за да знам има ли смисъл да давам пари за реглаж. Между другото предницата е гледана преди седмица и е перфектна.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ходене на една страна след смяна на гуми
Collapse
X
-
maskarata написа:Джанта или гума. И аз съм на същото положение сложа ли зимните и веднага почва да дърпа на дясно. Ама при мен има доказан удар на джантата. Колата е след реглаж.Bravo HGT
Коментар
-
Преди малко се върнах от реглаж на предницата, точно поради тоя причина че като сложих зимните гуми и колата почна да дърпа в ляво, а и волана ми мръдна леко , но в дясно. Майстора направи реглаж, но според него проблема е в гумите. Явно ще се окаже прав, понеже колата продължава леко да дърпа в ляво, но поне воланата ми е точно на средата. Иначе гумите са от миналата година и тогава проблеми с тях не съм имал, но сега ще трябва да ги обръщам и дано се оправи дърпането.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
botze написа:Преди малко се върнах от реглаж на предницата, точно поради тоя причина че като сложих зимните гуми и колата почна да дърпа в ляво, а и волана ми мръдна леко , но в дясно. Майстора направи реглаж, но според него проблема е в гумите. Явно ще се окаже прав, понеже колата продължава леко да дърпа в ляво, но поне воланата ми е точно на средата. Иначе гумите са от миналата година и тогава проблеми с тях не съм имал, но сега ще трябва да ги обръщам и дано се оправи дърпането.
Коментар
-
И моята бягаше на дясно... Размених двете десни джанти както бяха с гумите и се оправи, обаче при мен нямаше тресене при каквато и да е скорост. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Ходене на една страна след смяна на гуми
smokie написа:Значи онзи ден си смених летните гуми и колата започна много сериозно да ходи на дясно даже мисля, че и на волана правото положение му се измести леко. Също така над 140 леко започва да тресе.Така беше и миналата зима с тия гуми. С летните е перфектна. Джантите не са криви. На баланса беше добре. Възможно ли е да от гумите нещо, щото преди време един гумаджия ми казваше, че едната нещо се е преебала и трябвало да ги сменям. Аз естествено си помислих, че ме пържи за да ми пробута някви гуми, ма може и да се окаже прав. Дайте някакви мнения моля. Питам за да знам има ли смисъл да давам пари за реглаж. Между другото предницата е гледана преди седмица и е перфектна.Мерси предварително.
Коментар
-
smokie написа:Значи онзи ден си смених летните гуми и колата започна много сериозно да ходи на дясно даже мисля, че и на волана правото положение му се измести леко. Също така над 140 леко започва да тресе.Така беше и миналата зима с тия гуми. С летните е перфектна. Джантите не са криви. На баланса беше добре. Възможно ли е да от гумите нещо, щото преди време един гумаджия ми казваше, че едната нещо се е преебала и трябвало да ги сменям. Аз естествено си помислих, че ме пържи за да ми пробута някви гуми, ма може и да се окаже прав. Дайте някакви мнения моля. Питам за да знам има ли смисъл да давам пари за реглаж. Между другото предницата е гледана преди седмица и е перфектна.Мерси предварително.
Коментар
-
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар