Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава ТД 100 Тресе в движение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава ТД 100 Тресе в движение

Колата е Брава ТД 100 98гРаботи на място перфектно.При движениес колата тресе все ено има крива джанта или гума. Най много се усеща при 20-30 и при около 70.С нaд 70-80 тресенето изчезва и се появява нещо като виене, но е по скоро периодично а не непрестанно, все едно нещо закача някъде.Тресенето се усеша в цялата кола, волана не бие!!!Джантите и гумите са провервни и балансирани.Идей ?
    VTS 16V

На баща ми форда (Ескорт 1.8 TDI) тресеше така точно както казваш ти и първо се съмнявах в някой тампон на двигатела или на скоростната кутия, но се оказа скъсан маншон на вътрешното каре и вътре влизало вода и кал и ръждясало Намерихме цяла полуоска втора употреба за 60 лева с двете карета и се оправи Вземи ги провери и ти
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Кое ти тресе предницата или задницата.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

не мога да установя, цялата кола а проблема от къде идва не знам
        VTS 16V

Коментар

Вътрешни карета, съединител ... ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Може и някоя от задните гуми да е крива.имал съм случаи минава си баланс перфектно и после на колата както описваш
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

Благодаря ви много за съветите.Реша ли проблема ще пиша в темата :beer
              VTS 16V

Коментар

Колеги оказа се крива гума, благодаря ви много
                VTS 16V

Коментар

Working...
                X