Последно време започна да ми се върти из главата да сменя скоросната кутия не че има проблем .Исками се да сложа такава че примерно ако карам с 120 оборотите да са 2800 3000 а не както сега 4000 че и на горе.Та въпроса ми е каква кутия да търся по моргите по какво се различават или познават по сериен номер или нещо друго.За колата от подписа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия.
Collapse
X
-
Re: Скоростна кутия.
dani389 написа:Последно време започна да ми се върти из главата да сменя скоросната кутия не че има проблем .Исками се да сложа такава че примерно ако карам с 120 оборотите да са 2800 3000 а не както сега 4000 че и на горе.Та въпроса ми е каква кутия да търся по моргите по какво се различават или познават по сериен номер или нещо друго.За колата от подписа.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Не се мъчи на 5 с 90 и ако на по новия мотор слагат друга кутия има защо и на Стилото слагат 6 скоросна кутия а освен колекторите и други много малко периферни неща са сменени на мотора затова мисля че неби било проблем.Повече от карането ми е извън градско и при тея обороти прави пътуването доста некомфортно и това се каня почети 4 години.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Не се мъчи на 5 с 90 и ако на по новия мотор слагат друга кутия има защо и на Стилото слагат 6 скоросна кутия а освен колекторите и други много малко периферни неща са сменени на мотора затова мисля че неби било проблем.Повече от карането ми е извън градско и при тея обороти прави пътуването доста некомфортно и това се каня почети 4 години.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:dani389 написа:Не се мъчи на 5 с 90 и ако на по новия мотор слагат друга кутия има защо и на Стилото слагат 6 скоросна кутия а освен колекторите и други много малко периферни неща са сменени на мотора затова мисля че неби било проблем.Повече от карането ми е извън градско и при тея обороти прави пътуването доста некомфортно и това се каня почети 4 години.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар