Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило 1.9 jtd угасна в движение и не иска да запали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило 1.9 jtd угасна в движение и не иска да запали

здравейте имам следния проблем с моя фиат стило 1.9jtd повреме на движение колата ми угасна и след това повече не можа да запали като дам на контакт ми изписва asr failure после car security failure и накрая ми се включва перката на двигатела и не мога за запаля изобщо като я закарах на майстор ми казаха че компа ми е заминал ако някой е имал подобен проблем моля пишете или ако има някой които да го поглене преди да се хвърлям да копувам новОтделена от Да опознаем Фиат Стило!Модераторски екип на Fiat-bg.org

Колега не купувай нов комп.Включете я на диагностика някъде където разбират и имат подхопдящ софт.Мисля,че колегата emzo ще може да ти помогне.Потърси го!
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...уацията при теб меже да е по-друга, но провери акомулатор и най-вече конекторите ... и да не се оправи конктерния проблем, поне ще знаеш че са ревизирани ... и най-вероятно ще си спестиш някой бъдещ пеоблем ...А това с което е трябвало да започне твоя майстор - да прочете какви грешки е записал компа ... Потърси някой колега дето е в твоя карай и има адаптер и лаптоп ... четенето на грешките поне е лесно ... и после вече може да се прави опит за виртуално-форумна диагностика ...
      Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

проблема при мене е че не могат да се свържат с компютъра въобще а онзи ден докато ровичках по плочката с бушоните и релетата и колата запали поработи на място около 1-2 мин и угасна сама след това не иска да запали отново и аз си мисля че щом е запалила 1 път то едва ли компа ми е изгорял

Коментар

Проверявал ли си дали нямаш прехвърлил зъб на агренажа,че то има такива симптоми.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

ако сменя компютъра си с такъв от стило със същия мотор дали ще запали или няма да иска

Коментар

Working...
            X