Аз моята врата едната я изкормих цялата защото брат ми ми строши стъклото (било малко отворено а колата заключена и се опитал да го смъкне надолу и беше потрошил всичко вътре (то е ел.)) та отварях врата изцяло до последното болтче за да сменя всичките водачи и т.н. по стъклото и вратата така че имам идея как се сваля машинката на целтралното само да отворим вратата (и това съм го правил и то на дясна врата на Типо-то).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си отворя вратата?!
Collapse
X
-
Колеги, много благодаря на всички за отзивчивостта. Закарах я при едни момчета които слагат аларми, касетофони и т.н. и при първоначален оглед ми казаха, че най-вероятно машинката за централното е сдала багажа, казаха ми че ще ми струва 30 лв. всичко. Оставих я там и преди малко ми се обадиха, че всичко вече е готово. Наложи се спешно да я оправя и не можех да чакам до събота, неделя да се възползвам от полезните съвети и указания които ми изпратихте. Още веднъж Ви благодаря.Фиат Типо 1.4 DGT, карбуратор
Коментар
-
врата
Ами пробвай с ключарски инструменти може и да се отключи . Проблема може да се реши с махането на колрата но тук е работата че трудно се маха особенно ако е блокирала вратата.Така става когато има и централно.Може да се отвори но трябва повече играчка . Тел го виждаш .ако не решиш сам проблема обадисе или ела.
Коментар
-
блокирала врата
Здравейте<))аз съм горд собственик на Крома от София, чиято предна дясна врата не се отваря от седмица и сега след 20-тина минутки я захапвам и ще се опитам да я разглобя(дано да не ми остане захапката някъде), само че ме притеснява това че нямам идея откъде мога да взема после друг механизъм или дръжка за вратата(вътрешната, която също е счупена,)))Моля ви дайте адреси на морги или места откъдето да си закупя необходимите ми части. където няма да правят някакви безсмислени пластики с цени и такива въртели...на майстори и магазини за части съм се нагледал, както и всички тук, предполагам.. успех)Делян КоКоя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
Това е риторичен въпрос,не се напъвай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар