Някой знае ли колко литра бензин остават в резервоара от момента, в който светне лампата за бензина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко е резервата на Браво-то??
Collapse
X
-
sev написа:когато почне да свети по завоите са около 10-11 литраа когато светне постоянно - 7а резервоара е 50 литраBradwa 1.8-goliama pri tova
Коментар
-
лампата мисля че светва на около 14л. резервата е 7л - тоест когато стрелката е на нула, в резервоара би трябвало да има около 7л (май го бях срещал в книжлето някъде). резервоарите на 1.4 и 1.6 са по 50л, 60л са на 1.8 и 2.0."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
I’m_crazy написа:sev написа:когато почне да свети по завоите са около 10-11 литраа когато светне постоянно - 7а резервоара е 50 литра
Коментар
-
sev написа:chris написа:sev написа:когато почне да свети по завоите са около 10-11 литраа когато светне постоянно - 7а резервоара е 50 литра
Коментар
-
Еми аз карам доста често на резерва(по разбираеми причини).. Светва между на 7 л. Обаче градско е много гадно, защото при тръгване поплавъкът се мести и оттам има доста неясно отчитане. Забелязал съм, че като излеза извън града ми се вдига малко стрелката...като светне постоянно имам максимум 100км още...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар