Имам следния проблем при скорост от 140-150км оборотомера ми играе с 400- 500 оборота (+-). Чудя се дали не е от това че е на газ. При каране на бензин оборотомера пак играе но не чак толкова. Ако някой колега е имал същия проблем моля да помогне.Брава 1,4 12V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неравномерни високи обороти
Collapse
X
-
При всички полужения има промяна в работа на двигателя. При тази игра на оборотите, само че незнам дали причината не е в свещите над 4000 оборота започва това иначе до тези обороти стрелката немърда, работата на двигателя при тихи обороти е нормална, а все си мисля че ако е кабел ще дава отражение при ниските обороти.
Коментар
-
Да за кабела и аз мисля че ще има отражение.Щом и на газ и не бензин го прави гледал ли си и центровката на запалването?След дадени обороти може да не ти стига предварението и заради това да игрят оборотите.Друго не се сещам щом отхвърляме кабелите и изпарителя.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Ами честно казано за Брава не мога да ти кажа ама май компютъра си я определя сам.Най-точно може би ще е на стенд и да видят какво се случва.Понеже общото между газта и бензина е само електрото т.е. там трябва да търсим проблема според мен.Не съм запознат почти никак с тези колички като тип двигател и не мога да помогна особено.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Как е поставен изпарителя - напречно или надлъжно на гредите на колата?Ако е напречно тогава като караш по-бързо започва да се изменя положението на мембраните и може да се получава.Но ще го прави и при рязко спиране.Bradwa 1.8-goliama pri tova
Коментар
-
I’m_crazy написа:zfa159 написа:Как е поставен изпарителя - напречно или надлъжно на гредите на колата?Ако е напречно тогава като караш по-бързо започва да се изменя положението на мембраните и може да се получава.Но ще го прави и при рязко спиране.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
абе ти с тези сдухани фиати да не мислиш,че правиш ускорение
Не ти говоря за ускорение мой човек. Ако съм искал кола която да ми ускорява като на формула 1 нямаше да си взема Фиат а още повече 1.4 двигател. Аз от ускорение не се оплаквам, а от НЕРАВНОМЕРНИ ВИСОКИ ОБОРОТИ. Аз незнам кола която е купена на старо и да не е сдухана и много те моля не взимаи отношение по нещо в което не можеш да бъдеш полезен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Коментар
-
абе ти с тези сдухани фиати да не мислиш,че правиш ускорение
Не ти говоря за ускорение мой човек. Ако съм искал кола която да ми ускорява като на формула 1 нямаше да си взема Фиат а още повече 1.4 двигател. Аз от ускорение не се оплаквам, а от НЕРАВНОМЕРНИ ВИСОКИ ОБОРОТИ. Аз незнам кола която е купена на старо и да не е сдухана и много те моля не взимаи отношение по нещо в което не можеш да бъдеш полезен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Коментар
-
I’m_crazy написа:zfa159 написа:Как е поставен изпарителя - напречно или надлъжно на гредите на колата?Ако е напречно тогава като караш по-бързо започва да се изменя положението на мембраните и може да се получава.Но ще го прави и при рязко спиране.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ема не аз такива хора не мога да ги разбера....след като няма какво да каже да си замъчи и да не говори глупости.Идеята е да си помогнем някак а не да се убеждаваме че колите са си така.Карам кола на 18 години ама съм сигурен че има много повече здрави неща от много други наполовина на годините и.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
geshabeli написа:I’m_crazy написа:zfa159 написа:Как е поставен изпарителя - напречно или надлъжно на гредите на колата?Ако е напречно тогава като караш по-бързо започва да се изменя положението на мембраните и може да се получава.Но ще го прави и при рязко спиране.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар