Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неравномерни високи обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неравномерни високи обороти

Имам следния проблем при скорост от 140-150км оборотомера ми играе с 400- 500 оборота (+-). Чудя се дали не е от това че е на газ. При каране на бензин оборотомера пак играе но не чак толкова. Ако някой колега е имал същия проблем моля да помогне.Брава 1,4 12V

Как е поставен изпарителя - напречно или надлъжно на гредите на колата?Ако е напречно тогава като караш по-бързо започва да се изменя положението на мембраните и може да се получава.Но ще го прави и при рязко спиране.
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Ами точно прекъсване незнам може би не. Изпарителя едва ли е проблем защото същото се получава и на бензин само че по слабо.

Коментар

При всички полужения има промяна в работа на двигателя. При тази игра на оборотите, само че незнам дали причината не е в свещите над 4000 оборота започва това иначе до тези обороти стрелката немърда, работата на двигателя при тихи обороти е нормална, а все си мисля че ако е кабел ще дава отражение при ниските обороти.

Коментар

Да за кабела и аз мисля че ще има отражение.Щом и на газ и не бензин го прави гледал ли си и центровката на запалването?След дадени обороти може да не ти стига предварението и заради това да игрят оборотите.Друго не се сещам щом отхвърляме кабелите и изпарителя.

Коментар

Как да погледна центровката

Коментар

само да попитам от каде се регулира предваринието- много ли е сложно.
              Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Ами честно казано за Брава не мога да ти кажа ама май компютъра си я определя сам.Най-точно може би ще е на стенд и да видят какво се случва.Понеже общото между газта и бензина е само електрото т.е. там трябва да търсим проблема според мен.Не съм запознат почти никак с тези колички като тип двигател и не мога да помогна особено.

Коментар

zfa159 написа:
                  Как е поставен изпарителя - напречно или надлъжно на гредите на колата?Ако е напречно тогава като караш по-бързо започва да се изменя положението на мембраните и може да се получава.Но ще го прави и при рязко спиране.
                  абе ти с тези сдухани фиати да не мислиш,че правиш ускорение като на формула-1 и най-вече при 130км/чне се излагайте
                  Bradwa 1.8-goliama pri tova

Коментар

I’m_crazy написа:
                    zfa159 написа:
                    абе ти с тези сдухани фиати да не мислиш,че правиш ускорение като на формула-1 и най-вече при 130км/чне се излагайте
                    Достатъчно е и с 20 да караш за да се получи ако е слаган от някой гаражен некадърник.Както и да е де няма да се заяждам защото виждам че не ти се е случвало щом така приемаш нещата.

Коментар

абе ти с тези сдухани фиати да не мислиш,че правиш ускорение

Не ти говоря за ускорение мой човек. Ако съм искал кола която да ми ускорява като на формула 1 нямаше да си взема Фиат а още повече 1.4 двигател. Аз от ускорение не се оплаквам, а от НЕРАВНОМЕРНИ ВИСОКИ ОБОРОТИ. Аз незнам кола която е купена на старо и да не е сдухана и много те моля не взимаи отношение по нещо в което не можеш да бъдеш полезен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

абе ти с тези сдухани фиати да не мислиш,че правиш ускорение

Не ти говоря за ускорение мой човек. Ако съм искал кола която да ми ускорява като на формула 1 нямаше да си взема Фиат а още повече 1.4 двигател. Аз от ускорение не се оплаквам, а от НЕРАВНОМЕРНИ ВИСОКИ ОБОРОТИ. Аз незнам кола която е купена на старо и да не е сдухана и много те моля не взимаи отношение по нещо в което не можеш да бъдеш полезен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

I’m_crazy написа:
                          zfa159 написа:
                          Ти фиат карал ли си? Или и си на немски трактор?Извинявай за акото в темата, колега просто се напрягам като видя подобен отговор. Пък и тоя е ясно че фиат не е виждал. Не се ядосвай.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

ема не аз такива хора не мога да ги разбера....след като няма какво да каже да си замъчи и да не говори глупости.Идеята е да си помогнем някак а не да се убеждаваме че колите са си така.Карам кола на 18 години ама съм сигурен че има много повече здрави неща от много други наполовина на годините и.

Коментар

geshabeli написа:
                              I’m_crazy написа:
                              zfa159 написа:
                              Ти фиат карал ли си? Или и си на немски трактор?Извинявай за акото в темата, колега просто се напрягам като видя подобен отговор. Пък и тоя е ясно че фиат не е виждал. Не се ядосвай.
                              Човечето си го е написало само, че е нещо му хлопа - защо му се връзвате?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X