emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвети от собственици на Мареа
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Идеята ми беше, че се предлагат прекалено много коли. При най-малкото съмнение е по-добре да не се занимаваме с дадена кола. Лично мнение . Никого не заблуждавам, нито ангажирам, нито пък имам лоши чувства към марката. Но в крайна сметка кола обикновено се избира със сърцето. Харесва ти дадена кола и без много да му мислиш или дори напук на логиката, я купуваш.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
това за "най-малкото съмнение" не значи че "перфектната" после като я купиш ,че няма да си биеш в главата в нея.По тази логика,никой не трябва никога да си купува кола на старо,ВСЯКА ИМА НЯКАКВИ СЪМНЕНИЯ!!!!! При жтд студения старт и работа на мотора,потеглянето и ускоряването могат да кажат много. После една диагностика,ако всичко е наред и ако няма грешки,няма какво да му мислиш. Инъче в края на последното си мнение си много прав-да кола се избира със сърцето!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Добре, нека бъде така: при първото основателно съмнение. Евентуалното желание да се прикрият натрупани грешки според мен е основателно съмнение. Не знам каква е историята с тази кола. Може да няма и нищо нередно. Но да ти покажат кола без акумулатор си е класически автоджамбазки номер. Сега виждам и още нещо: "работещ климатик". Интересно ми е как колегата го е установил при тези външни температури. Ако компресорът поне е завъртял, добре.Още нещо:Зелено сърце написа:... Моторния отсек също изглежда добре.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Сега виждам и още нещо: "работещ климатик". Интересно ми е как колегата го е установил при тези външни температури. Ако компресорът поне е завъртял, добре.
Коментар
-
=Rudi= написа:snake написа:Сега виждам и още нещо: "работещ климатик". Интересно ми е как колегата го е установил при тези външни температури. Ако компресорът поне е завъртял, добре.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Благодаря на всички за съветите. Много сте ми полезни. Сега за колата.Намира се в сервиза на мой добър приятел.Собственика е с отнета книжка за пиянски груби изцепки. Оставена е защото е била с чукнат калник и фар. те са сменени. Акумулатора е свален най-вероятно заради студа и да не я откраднат по нощите, че мястото е малко усамотено. Момчето, което и е сменяло калника и фара е също монтьор и ми е приятел. не се натиска да ми я набута, колата е обявена за продан. Просто смята, че е в добра кондиция и е добър избор. Има пукнати задна и предна брони.и липсващо дясно огледало(само огледалото всъщност). Салона е запазен и много ми хареса. Двигатела си е просто прашен, без видими течове(определено не е мит).. има дебитомер за смяна и предницата трябва да се прегледа. Според приятеля ми двигатела скоро е обслужен(ремъци и тн)вероятно може да се провери дали е така. Цената е доста атрактивна, може би заради белия калник(колата е сребрист металик), пукнатите брони, дебитомера и др. дреболии. не съм се задълбочавал, просто поседнах вътре и я огледах набързо. Нямах време. Но като карам моя Форд за смяна на лагер ще я огледаме както подобава. Вероятно, ако я харесам ще има коментар в цената.Ще я качим и на канала да я огледаме и тн.Всъщност ми я предложи, защото казах, че ще си търся комби някакво- Мондео, Лагуна или Мареа.Това, което не ме убива ме прави по-зъл!
Коментар
-
Карах 2години бензинова Мареа-2000куб.20V.147коня модел HLX-всички глезотий,бях доволен от нея,новия собственик също е доволен от нея,просторна кола,има доста екстри и двигател който след 3500 оборота полудява.Никога не съм доливал масло,зимата в големите студове централното се ебаваше,но след пръскане с подходящ спрей се оправя,късите светлини също е слабо място.Marea HLX 147ps
Коментар
-
До края на седмицата ще я погледна отново, по-обстойно колата.Честно казано, турбодизелите малко ме притесняват. Живея в малък град и ако изникне някой по-сложен проблеч ще трябва да ходя в Пазарджик или Пловдив(че е най-близо). Може би е по-удачно за мен бензинова да търся.Това, което не ме убива ме прави по-зъл!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар