развивай по един оборот докато намериш точния момент
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нов съидинител буксува моля спешно дайте ми съвет !!!
Collapse
X
-
marian nedev написа:reter написа:beast31 написа:Намирисва ми на обърнат феродов диск,възможно ли е да сте го завъртяли при монтажа?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:marian nedev написа:reter написа:beast31 написа:Намирисва ми на обърнат феродов диск,възможно ли е да сте го завъртяли при монтажа?
Коментар
-
Аз защо ли си мисля, че пак ще се сваля кутията. Пробвай с регулировка и дано е от там. Иначе лошо. Ето какво е трябвало да проверите по време на ремонта. Да измеритте дебелината на новия феродов диск. Да се имери дебелината на притескателния, за износване. Да се провери "слънцето: на притескателя за счупена, омекнали или пукната пружина/и/ /обикновенно се чупят в невидимата част и после буксува/. Неравномерност на огледалото. Изкривяване на вилката.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Аз защо ли си мисля, че пак ще се сваля кутията. .....Да измеритте .....Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
[quote="iuly_vn"]Аз защо ли си мисля, че пак ще се сваля кутията. Пробвай с регулировка и дано е от там. Иначе лошо. Ето какво е трябвало да проверите по време на ремонта. Да измеритте дебелината на новия феродов диск. Да се имери дебелината на притескателния, за износване. Да се провери "слънцето: на притескателя за счупена, омекнали или пукната пружина/и/ /обикновенно се чупят в невидимата част и после буксува/. Неравномерност на огледалото. Изкривяване на вилката.[/quoteКолега ами той е нов комплект съединител
Коментар
-
Започваш да отпускаш жилото докато педала на съединителя стане под този на спирачката. След това палиш и караш да пробваш, ако е добре отпускаш още. Така докато усетиш че не включва добре - тогава го натягаш един два оборота на гайките на шпилката.При всички положение педала на съединителя не трябва да е над този на спирачката!!!Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Започваш да отпускаш жилото докато педала на съединителя стане под този на спирачката. След това палиш и караш да пробваш, ако е добре отпускаш още. Така докато усетиш че не включва добре - тогава го натягаш един два оборота на гайките на шпилката.При всички положение педала на съединителя не трябва да е над този на спирачката!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар