Здравейте колеги имам проблем наскоро с един приятел сменяхме съиденил на фиат мареа тоест моята, оказа се доста играчка искам да ви питам нещо след като го събрахме се оказа че боксува саидинитела като дам газ се форцира а не върви от какво може да е вече незнам какво ли не ми минава през главата мисляси че пак ще трябва да свалям кутията моля много спешно за отговори ...Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нов съидинител буксува моля спешно дайте ми съвет !!!
Collapse
X
-
Re: нов съидинител буксува моля спешно дайте ми съвет !!!
marian nedev написа:Здравейте колеги имам проблем наскоро с един приятел сменяхме съиденил на фиат мареа тоест моята, оказа се доста играчка искам да ви питам нещо след като го събрахме се оказа че боксува саидинитела като дам газ се форцира а не върви от какво може да е вече незнам какво ли не ми минава през главата мисляси че пак ще трябва да свалям кутията моля много спешно за отговори ...Предварително благодаря
-
Re: нов съидинител буксува моля спешно дайте ми съвет !!!
Airfan написа:marian nedev написа:Здравейте колеги имам проблем наскоро с един приятел сменяхме съиденил на фиат мареа тоест моята, оказа се доста играчка искам да ви питам нещо след като го събрахме се оказа че боксува саидинитела като дам газ се форцира а не върви от какво може да е вече незнам какво ли не ми минава през главата мисляси че пак ще трябва да свалям кутията моля много спешно за отговори ...Предварително благодаря
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Ами моя е нов и отделя по средата.Отхлаби малко и двете гайки при вилката и виж как ще е
Коментар
-
marian2784 написа:миналата година и аз влязох в тоя филм със съединителя на брата буксуваше така.оказа се че трябва да се отпусне жилото.между другото трудно оцелихме точната нагласация
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар