Добър вечер на всички днеска каткто си карах и лявата чистачка спря да работи. Рамото на чистачката се беше откачило сложих го но пак падна има ли начин да го оправа или ще хода на сервиз колата е FIAT PUNTO 1.9D MK2 2000г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
рамена на чистачки
Collapse
X
-
И на сервиз да идеш не знам какво могат да направят ,иди в някоя морга и си купи цялата лостова система и я смени сам много е лесно хем ще ти е по евтино и по надежно.В сервиз или ще ти закърпят времено нещата или ще ти сложат нови части и пари за труд и ще ти излезе цяло състояние.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Аз имам същия проблем от около 2 месеца.Днес го оправях за пореден път.Този път използвах пластмасов ринг ,който изрязах от крайчето на обикновен пластмасов дюбел дюбел...Разширих го с гореща вода и го нахлузих /докато е топъл и еластичен/ ,за да пречи на чистачката да изпадне.Ще видим ,колко ще издържи.Много тъпо е направена тази лостова система.Явно е имало нещо като зегер,който е изпаднал и затова става проблема.Ако пак ми спре чистачката,този път ще заваря една шайба и ще реша проблема окончателно,но твърдо съм решен да не давам излишни пари за такава глупост...За това нещо става дума ,нали?
Коментар
-
nikigames написа:а от каде мога да си сваля схема за монтажаFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар