колеги и аз съм с добри впечатления от реглажа в Люлин точно преди влизането в тунела (посока центъра).ходих преди доста време там, тоя с цайсите все беше зает, та след около две седмици успях да си направя реглажа (и аз не съм много свободен де). не беше скъпо - 25лв. примерно, не беше и много лъскаво там, ама сервиз, как да е?!?май имам телефона на тоя с цайсите, ама съм го записал по име, а как се казваше.... :Рще потърся..... явно съм го изтрил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
реглаж на преден мост-сервиз
Collapse
X
-
Така, днес мотирах зимните гуми и проблема изчезна.Сега се кротна колата и поведението й си е както преди!.Явно момчетата в серивиза дето ходих се оказват прави-крива гума.Сега въпроса ми е: гаранцията важи ли за такъв дефект и евентуално как мога да докажа, че наистина гумата е крива?.Летните гуми са още в гаранция и ми се ще, ако има вариант, да оправя нещата.Сега се замислям да ида да проверя балансите на гумите и да вида какво ще каже гумаджия по въпроса.
Коментар
-
eh4ev07 написа:Shadowandust написа:Моето мнение че просто е трябвало да се завърти едната гума спрямо джантата,а не да се разменят лява с дясна.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Shadowandust написа:eh4ev07 написа:Shadowandust написа:Моето мнение че просто е трябвало да се завърти едната гума спрямо джантата,а не да се разменят лява с дясна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар