Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava-та ми няма мощност и не върви. Помогнете.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Brava-та ми няма мощност и не върви. Помогнете.

Колата ми няма тяга и при 130км/ч. почва да бучи и да вибрира и на 140 се оправя, а до 150 стига едва едва. Много е спъната с 2 думи. От какво може да е всичко е сменено без свещи и всичко е проверено , нямам и катализатор и просто незнам какво остана. Ако някой се сеща или е имал подобен проблем да помогне. Благодаря.
    Brava 1.6/16

Ами така както описваш - може доста причини да има.Почвай да гледаш едно по едно - бензинов филтър, налягане на горивна помпа, ламбда...Най добре иди на една диагностика да видят за грешки в ECU-то и от там може да излезе нещо.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

От кога е така? Купи я в такова състояние или скоро започна да "губи тяга"? Какво значи "всичко е проверено"? Не са малко случаите на недобросъвестни търговци, които заменят повредена бензинова помпа с такава с по-малък дебит и налягане...

Коментар

Ами като казвам всико означава-сменен ремък, маслен и въздушен филтър. Диагнотика на компютър- уж всичко е наред. Не ми дава по-голям разход на гориво. Ламбдата била наред и нямам катализатор. Незнам вече какво и е. Не съм сменял свещи и дюзите не са чистени.Иначе много си я харесвам но ми казаха че трябва много повече да върви.Отново благодаря.
        Brava 1.6/16

Коментар

В колко часа е срещата. И нали за тази неделя става въпрос. Може и да дойда-сигурно е интересно.
          Brava 1.6/16

Коментар

Срещата е в Неделя (14.05) от 11.00 зад Исул (след Сточна гара в посока Подуяне).Виж в "Срещи и мероприятия" има информация и снимки даже на мястото.
            Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Working...
            X