Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем Фиат Браво 1.2 16V 82 кс.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    проблем Фиат Браво 1.2 16V 82 кс.

    Здравейте, когато сутрин паля колата заърта запалва за 2 3 секунди и угасва веднага и това се повтаря понякога 10 15 пъти докато най накрая запали. Когато един път е запалила след това може и веднага да я угася и и след това пали без проблем т.е. проблема не е до това че не е загряла. По принцип бензиновата ми помпа тече, забелязах я преди няколко месеца но нямаше проблем до скоро. Направи ми впечатление че когато резервоара е пълен до половината нямам този проблем или поне по рядко , и когато колата е оставена под наклон назад също пали без проблем. Въпроса ми имал ли е някой подобен проблем дали всичко може да се дължи на бензиновата помпа, защото аз си го обяснявам с това че когато един път изпразни бензиновите тръби няма достатъчно налягане за да подкачи и запали... и колко струва бензинова помпа?

    #2
    Бензиновата ти помпа е в резервоара как я виждаш да тече.Ако виждаш теча то е по магистралата и проблема ти е от това че нямаш необходимото налягане .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

    Коментар


      #3
      В багажника под кората се вижда бензиновата помпа и като запаля дори само като дам контакт и се вижда как започва да съзи

      Коментар

      Working...
      X