Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ангренажен ремък смяна 1.6/16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ангренажен ремък смяна 1.6/16V

Колеги, кажете къде в София да сменим ангр.ремък и ролките на една Ланчия Делта 1.6/16V двувалка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Леле колко съм завеян.И аз не знам защо забих тази тема тук.С извинение моля модераторите или Митко да я преместят!!!!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Мите,точно за това ми е въпроса.Как да го пратя човека там където на мен ми го сменяха и осраха работата.И то при елементарното зацепване на моята кола.От етични причини няма да казвам кой е сервиза...може да е станало случайно.Блондито май е със същият мотор, на нея къде го смениха?
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Ангренажен ремък смяна 1.6/16V

Nino написа:
      Колеги, кажете къде в София да сменим ангр.ремък и ролките на една Ланчия Делта 1.6/16V двувалка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Леле колко съм завеян.И аз не знам защо забих тази тема тук.С извинение моля модераторите или Митко да я преместят!!!!
      На мен ми го смениха в сервиз "Топ мотор", на булевард Сливница от надлеза на захарна фабрика към Люлин, отляво кадето е Лукойл, зад бензиностанцията се пада. Ако идваш в описаната от мен посока подминаваш бензиностанцията и веднага след нея има отбивка в ляво, ако идваш от люлин точно преди бензиностанцията в дясно. След това веднага в ляво, сервиза в едно дворче и е бивш травопост. Момчета се казват Дидо и Светльо имат специалния уред, на мен те го смениха преди година и аз лично само там си правя колата (не исках да им правя реклама )Успех!
      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Мисля че Shefa също има тоя инструмент.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

аз сменях скоро анг. ремък +ролките в ДКВ сервиза на Гара Искър.Доволен съм,за работа ми взеха 70лв.,частите от Христо.

Коментар

Nikoga v DKV, zapomnete NIKOGA V DKV!!! Ina4e krai s kolata vi !!!Marzi me da razkazvam istoriqta si... prosto ot edin moment nasetne se subudix s misulta, 4e nqma pove4e kola i tova beshe! NIKOGA V DKVДобре, чухме! Но за за те "чуят повече" хора, поотърси се малко от мързела си иди в рубриката "Сервизи/магазини",пусни една нова тема и напиши какво ти е на сърце. И ако си забелязал в този форум пишем на кирилица! Най-учтиво те моля да пишеш на нея, ако нямаш инсталирана, ползвай "кредора".Nino

Коментар

Мисля,че"Топ мотор"е най-добрия избор.
              Fiat Brava 1.6 16v / JEEP Geo Tracker

Коментар

Working...
              X