Здравяйте!От година карам с чистачки на Champion. Не скърцат, но в краищата остават черти (подвиват се) и шофьорската в средата прави черта и не чисти добре. Спомням, си че дадох доста пари за тях, а не съм много доволен. Гледам, че в Кауфланд има от тези тип "гуменка" за 7 лв. Има и 52см. каквито мисля бяха за бравото. Чудя се дали да взимам такива или просто да си сменя перата с нови на друга марка, обаче незнам, кои са качествени. Бихте ли препоръчали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте добри чистачки
Collapse
X
-
Аз да споделя само, че си взех от Кауфланд, Guard мисля че бяха...за 3,99 лева броя. По-добре така и да си ги сменяш 1-2 пъти в годината, отколкото да дадеш 20 лева за по-скъпи и пак да те изкарат почти толкова. Моите ако не се лъжа ще направят след някой месец- една годинка и все още трият прилично и не скърцат....Може би за зимата ще ги сменя с нови...пак за 8 лева двете и отново ще съм с "прясна" нестържеща гумаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
-
Валео препоръчвам 15 кинта, купувал съм бошове шампиони ама от валеото съм наи доволен, нормално карат 2 годни могат и 3г. зависи колко ги тормозиш. Има някви в метро без раменни ли кви се водят много ги хвалят незнам, нека някои да сподели.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Здравей колега,аз карам с такива за по 5 лв комплекта и си ги сменям прези 3-4 месеца, иначе на служебните коли слагат едни такива плоски за 50-60лв, май са шампионки, ама ги слагат в официалните сервизи на Шкода и предполагам са истински някакви, не знам колко време изкарват, ама чистят невероятно.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
maskarata написа:Аз ползвам от година и половина тези безраменните за 5лв. и едната продължава да чисти добре (разбира се шофьорската), а другата оставя леки черти.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Аз карам цяло лято с безшарнирни чистачки за 6лв.комплекта.Чистят отлично все още и съм много доволен.Може да си купуваш по-често такива и не се вътриш много ,ако някоя прекрасна сутрин колата осъмне без чистачки,тоест някой е пазарувал от безплатния денонощен магазин.Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар