Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте добри чистачки

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Препоръчайте добри чистачки

    Здравяйте!От година карам с чистачки на Champion. Не скърцат, но в краищата остават черти (подвиват се) и шофьорската в средата прави черта и не чисти добре. Спомням, си че дадох доста пари за тях, а не съм много доволен. Гледам, че в Кауфланд има от тези тип "гуменка" за 7 лв. Има и 52см. каквито мисля бяха за бравото. Чудя се дали да взимам такива или просто да си сменя перата с нови на друга марка, обаче незнам, кои са качествени. Бихте ли препоръчали?

    #2
    Аз да споделя само, че си взех от Кауфланд, Guard мисля че бяха...за 3,99 лева броя. По-добре така и да си ги сменяш 1-2 пъти в годината, отколкото да дадеш 20 лева за по-скъпи и пак да те изкарат почти толкова. Моите ако не се лъжа ще направят след някой месец- една годинка и все още трият прилично и не скърцат....Може би за зимата ще ги сменя с нови...пак за 8 лева двете и отново ще съм с "прясна" нестържеща гума
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

    Коментар


      #3
      Валео препоръчвам 15 кинта, купувал съм бошове шампиони ама от валеото съм наи доволен, нормално карат 2 годни могат и 3г. зависи колко ги тормозиш. Има някви в метро без раменни ли кви се водят много ги хвалят незнам, нека някои да сподели.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

      Коментар


        #4
        Здравей колега,аз карам с такива за по 5 лв комплекта и си ги сменям прези 3-4 месеца, иначе на служебните коли слагат едни такива плоски за 50-60лв, май са шампионки, ама ги слагат в официалните сервизи на Шкода и предполагам са истински някакви, не знам колко време изкарват, ама чистят невероятно.
        Brava 1.6 EL, '98
        182A4

        Коментар


          #5
          колата беше с бош когато я взех и със същите чистачки изкарах повече от 2 години. сега вече 8-9 месеца съм с валео и то също изглежда добро.
          Lancia Delta 1.6 i.e.

          Коментар


            #6
            Аз слагам силиконови пера за 2 лв бр.
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

            Коментар


              #7
              Аз ползвам от година и половина тези безраменните за 5лв. и едната продължава да чисти добре (разбира се шофьорската), а другата оставя леки черти.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

              Коментар


                #8
                Благодаря за съветите. Днес си взех Алка. Графитна, немска, само шофьорската. Ще драсна после един коментар да споделя как са. Търсих само гумички, но те са на същата цена като за цяла чистачка, така че реших да е цяла.

                Коментар


                  #9
                  maskarata написа:
                  Аз ползвам от година и половина тези безраменните за 5лв. и едната продължава да чисти добре (разбира се шофьорската), а другата оставя леки черти.
                  И аз съм много доволен от тях но не се казват безраменна а безшарнирна .
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

                  Коментар


                    #10
                    За тези, който се интересуват, Алка-та чисти перфектно. Без черти, без скърцане, дори и когато има съвсем малко вода по стъклото.

                    Коментар


                      #11
                      Аз карам цяло лято с безшарнирни чистачки за 6лв.комплекта.Чистят отлично все още и съм много доволен.Може да си купуваш по-често такива и не се вътриш много ,ако някоя прекрасна сутрин колата осъмне без чистачки,тоест някой е пазарувал от безплатния денонощен магазин.
                      Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
                      Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006

                      Коментар

                      Working...
                      X