Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен преглед - данък - застраховка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Годишен преглед - данък - застраховка

Здравйте! Извинявам се ако не съм оцелил раздела. Искам да попитам дали за да мина годишен преглед и да платя застраховката трябва да съм платил и пътния данък ? И ако може да ми кажете колко е данъка на JTD 2001 година. В един сайт за изчисляване на 74 KW ми дава 60 лева данък но незнам дали гледат KW или конските сили ...
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp

http://hemasolutions.com/query.php?id=57 пробвай тук колега.
    FIAT PUNTO 55 SX
    FORZA ITALIA

Коментар

В този сайт ми го дава 92 лева
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp

Коментар

Здравей колега,за застраховката не,но за прегледа трябва да имаш платен данък.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Мерси колега утре ще ходя да плащам....
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp

Коментар

на мен за мареата за 103кс ми взимат 170лв в Перник 97г
            фиат мареа 103 понита
            спринтер 122 понита
            пасат с 90 умрели понита

Коментар

Гледат се само киловати, конските сили са тука за форума и за пазара. Около 60 лева е нормална сума за 74 киловата, но ти си длъжен да си поискаш отстъпката за катализатор, защото тези коли имат такъв. Отстъпката е 50 % (петдесет).Калкулаторът в горния линк 100 % не е верен - липсва поле за избор на град, а данъкът за всеки град е различен. Според горния калкулатор за кола, за която е платено 13.80 лв, данълът трябва да е 3.00 лева.

Коментар

ivailo rachev написа:
                Здравей колега,за застраховката не,но за прегледа трябва да имаш платен данък.
                аз преди няколко дни ходих на годишен преглед и не са ми искали бележка за платен данък
                Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

Явно е доста относително и във всеки град е различно нормално все пак живеем в България
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp

Коментар

не знам тука без платен данък не можеш да минеш годишен преглед поне в Габрово е така.

Коментар

Никъде в България не може да минеш без платен данък, това е по закон.На практика се минава без документ за платен данък.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ivailo rachev написа:
                        не знам тука без платен данък не можеш да минеш годишен преглед поне в Габрово е така.
                        Ех, че му разбираш бре )))

Коментар

че кат му разбирам много върви ти да минеш в Тойотата или в СБА-то без да си си платил данъка

Коментар

Току що минах през всичките процедури, 30 лева ми излезе данъка
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp

Коментар

Как стана това? Аз за същия мотор плащам големия данък - при мен 130лв.Или има някаква игра в талона?
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                              X