Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какво да залепя стъклото на фара

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С какво да залепя стъклото на фара

Днес се взех рециклираните рафлектори от Стелча и утре ще ги монтирам но незнам какво лепило да изпозлвам за да залепя стъклата за пластмасата на фара ! Какво е оригиналното лепило с което са залепени стъклата ! Искам да използвам точно такова (ако има ) защото ако ги лепна със силикон после ако се наложи немогат да се разлепят а това лепило след като се нагрее се разлепя много лесно! Ето и рефлекторите
    Прикачени файлове
    LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20526Виж на първата страница в 10-ти пост. Оги го е написал. Полиуретаново лепило. Даже има и снимка как изглежда. Аз в София го намерих в Бриколаж за 7-8лв мисля. Гледам на снимката, че си снимал и фасунката. Да не би и нея да си пратил в Стрелча за ново покритие?
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Да и фасунката е хромирана !Защо нетрябваше ли ? Искам да попитам ксеноновата крушка повече ли се нагрява от обикновената или не !Защото мисля да слагам ксенон и искам да запазя рефлекторите за по-дълго време !
      Прикачени файлове

Коментар

по -малко
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако си хромирате рефлекторите НИКОГА НЕ хромирайте фаунката на късите Тъй като бях неблагоразумен да я хромирам ето какво се случи!Днес монтирах рефлекторите залепих добре стъклата монтирах фаровете на колата и ги светнах и само след няма и 1 минута фаровете се напълниха с пушек ама толко се опушиха че почнаха да светят като свеши Стана ми ясно къде е проблема свалих фаровете и свалих фасунката -тя беше нагоряла после взех горелката и изгорях покритието и фасунката пак си стана каквато беше но рафлекторите и стъклото се опушиха Явно това покритие не е точно хром ами някаква боя която при температура изгаря като блажната боя Виждал съм хромирана фасунка и не изгаря от температурата на крушката ! Сега проблема е че трябва пак да свалям стъклата и да чистя рефлекторите като най-вероятно ше ги надраскам и орезиля А как светнаха само Изкефих се поне за 30 секунди

Коментар

Леле колега не говори такива неща че се плаша .... аз моите рефлектори още ги чакам да се приберат ... и ако е истина това което казваш то тогава сам хвърлил 30лв на вятъра. А и още нещо като пусна фаровете с Ксенон ли беше или с обикновени крушки ?
            AUDI 1.8 20V TURBO
            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
              Леле колега не говори такива неща че се плаша .... аз моите рефлектори още ги чакам да се приберат ... и ако е истина това което казваш то тогава сам хвърлил 30лв на вятъра. А и още нещо като пусна фаровете с Ксенон ли беше или с обикновени крушки ?
              Бях с обикновени Н1 крушки ако са ти хромирали фасунката на късите хващай горелката и изгори покритието иначе ще си патиш като мен !Или пък сложи крушката и не слагай стъклото и светни фара за около 1-2 мин. и ако почне да прегаря боята сваляй и пърли :D

Коментар

Working...
              X