Проблема е следния: Имам силни съмнения, че ми смуче въздух от щуцера на сервото на спирачките. Щуцера е пластмасов, а гуменото му уплътнение е доста напукано и стои малко хлабаво - явно гумата се е втвърдила със времето.Въпросът ми е - някой знае ли дали това уплътнение се сменя лесно, и как точно? Другия вариант е да се опитам да го залепя с нещо (силикон). Не ми се ще да го правя, но в краен случай...Въобще всякаква информация по темата ще ми е полезна преди да започна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вакуумен усилвател на спирачките.
Collapse
X
-
Re: Вакуумен усилвател на спирачките.
johnfound написа:Проблема е следния: Имам силни съмнения, че ми смуче въздух от щуцера на сервото на спирачките. Щуцера е пластмасов, а гуменото му уплътнение е доста напукано и стои малко хлабаво - явно гумата се е втвърдила със времето.Въпросът ми е - някой знае ли дали това уплътнение се сменя лесно, и как точно? Другия вариант е да се опитам да го залепя с нещо (силикон). Не ми се ще да го правя, но в краен случай...Въобще всякаква информация по темата ще ми е полезна преди да започна.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Реклама
Collapse
Коментар