Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори за Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амортисьори за Пунто

Имам следния проблем. Предния ми десен амортисьор е омаслен и то доста, все още май крета защото не съм забелязал да ми тропа, та се чудя какво да го правя. Дали ще е удачно да си купя втора ръка един и да сменя само десния а левия да не го пипам(на левия му няма нищо). Или да взема да си купя два нови и да ги сменя и двата. За нови амортисьори предложете някоя марка която хем да се връзва на пари хем и на качество, след това какви да си търся малсени, газови, маслено-газови а и как да разбера моя какъв е т.е. дали е само малсен или малено-газов. Из форума чета най вече теми за COFAP амортисьорите към тях ли да се насоча или.... Кажете също така и цени за смяната на самите амортисьори. А за колата става дума за FIAT Punto 60-1.2

За амортесьорите втора употреба,хъм...ти си ги имаш и без пари !Сменяват се и двата и ако смяташ да са кофап,прати лично съобщение до hit-ko.На мен задните са ми от него.Дава и гаранция 1година.Реши сам!
    Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.

Коментар

И аз скоро май ще имам такъв проблем. Карам Пунто 1.6 ЕЛХ и като знам колко е "стабилно" се замислям за спортни защо не провериш и ти ?
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Аз си смених амортисьорите преди 3 месеца сложих COFAP газово-маслени закупени от hit-co замомента съм мого доволен нямам никакви проблеми а и цената беше добра
        PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Working...
        X