колата е темпра 1,6 моно смятам да взема да го сменя. четох добри отзиви за вантотрейд тук. някой има ли представа каква е горе долу цената за труда както и дали дават гаранция ако е с техни или ако не е с техни чаркове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко парички е смяната на ангренаж във ванто
Collapse
X
-
запитване
здравейте колеги,pakumba искам да разбера къде смени ремъка,защото и аз съм с Крома 2.0 инж. двувалов и не искам някой пореден никъквец да се учи върху й. Дай много те моля адреса и/или телефон за връзка с този човек,за смяната на рекъка..предварително благодаря.Делян КоКоя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
Това е риторичен въпрос,не се напъвай.
Коментар
-
Re: запитване
musikum написа:здравейте колеги,pakumba искам да разбера къде смени ремъка,защото и аз съм с Крома 2.0 инж. двувалов и не искам някой пореден никъквец да се учи върху й. Дай много те моля адреса и/или телефон за връзка с този човек,за смяната на рекъка..предварително благодаря.Делян КоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ре
благодаря за бързия отговор.досетих се че тази 40 левова смяна не е в Софийска област,софийската услуга обикновено има 300% надценка но за сметка на това води до други усложнения и допълнителни поправки...)абсурд не, ами незнам какво..живи здрави, и без това имам пътуване до Сливен за монтаж на газов инжекцион, та ще осъвместим нещата..)провинцията е мъртва, да живее провинцията!още веднъж балгодарност.Коя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
Това е риторичен въпрос,не се напъвай.
Коментар
-
Re: ре
musikum написа:благодаря за бързия отговор.досетих се че тази 40 левова смяна не е в Софийска област,софийската услуга обикновено има 300% надценка но за сметка на това води до други усложнения и допълнителни поправки...)абсурд не, ами незнам какво..живи здрави, и без това имам пътуване до Сливен за монтаж на газов инжекцион, та ще осъвместим нещата..)провинцията е мъртва, да живее провинцията!още веднъж балгодарност.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
поради някои връзки с град козлодуй отидох там и ми го смениха ремъка за 40 кинта. не знам колко е добър този майсторFiat Marea Weekend 1.8 HLX
Renault Safrane 2.0 16V
Коментар
-
Tod_AD написа:поради някои връзки с град козлодуй отидох там и ми го смениха ремъка за 40 кинта. не знам колко е добър този майсторLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар