Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко парички е смяната на ангренаж във ванто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко парички е смяната на ангренаж във ванто

колата е темпра 1,6 моно смятам да взема да го сменя. четох добри отзиви за вантотрейд тук. някой има ли представа каква е горе долу цената за труда както и дали дават гаранция ако е с техни или ако не е с техни чаркове
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Взимат доста! Според двигателя от 80-90 до към 150лв. за смяха на агрежанения и плоския ремък, както и всички ролки. Дават гаранция, ако е с техни части, акто гаранцията я няма написана черно на бяло-което е малко мижи да те лажем!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

разбрах, няма да сменям при тях :D на кромата дето е двувалка за 40 кинта ми го смениха. е вярно без гаранция
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

запитване

здравейте колеги,pakumba искам да разбера къде смени ремъка,защото и аз съм с Крома 2.0 инж. двувалов и не искам някой пореден никъквец да се учи върху й. Дай много те моля адреса и/или телефон за връзка с този човек,за смяната на рекъка..предварително благодаря.Делян Ко
        Коя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
        Това е риторичен въпрос,не се напъвай.

Коментар

Re: запитване

musikum написа:
          здравейте колеги,pakumba искам да разбера къде смени ремъка,защото и аз съм с Крома 2.0 инж. двувалов и не искам някой пореден никъквец да се учи върху й. Дай много те моля адреса и/или телефон за връзка с този човек,за смяната на рекъка..предварително благодаря.Делян Ко
          колега, аз след като проверих тук в сф колко ми искат за една проста смяна на ремък и си намерих друго място/друго населено място/. в сервизите до нас някви измекярси ми казаха 100 кинта смяната само. без ангренаж и ролки али-бали. поради някои връзки с град козлодуй отидох там и ми го смениха ремъка за 40 кинта. не знам колко е добър този майстор, но поддържа автомобилния парк на аец козлодуй. ако искаш координати ще трябва да изчакаш около 2 седмици обаче. най-малкото защото моята отива за цялостно стягане и ще му отнеме поне седмица, а за да го уговоря. дори и все още да имаш желание да идеш чак дотам :D
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ре

благодаря за бързия отговор.досетих се че тази 40 левова смяна не е в Софийска област,софийската услуга обикновено има 300% надценка но за сметка на това води до други усложнения и допълнителни поправки...)абсурд не, ами незнам какво..живи здрави, и без това имам пътуване до Сливен за монтаж на газов инжекцион, та ще осъвместим нещата..)провинцията е мъртва, да живее провинцията!още веднъж балгодарност.
            Коя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
            Това е риторичен въпрос,не се напъвай.

Коментар

Re: ре

musikum написа:
              благодаря за бързия отговор.досетих се че тази 40 левова смяна не е в Софийска област,софийската услуга обикновено има 300% надценка но за сметка на това води до други усложнения и допълнителни поправки...)абсурд не, ами незнам какво..живи здрави, и без това имам пътуване до Сливен за монтаж на газов инжекцион, та ще осъвместим нещата..)провинцията е мъртва, да живее провинцията!още веднъж балгодарност.
              моля моля! препоръчвам ти хит ко в такъв случай, говори с нехо на лично той е в ямбол, не е далече. " hit ko "
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

поради някои връзки с град козлодуй отидох там и ми го смениха ремъка за 40 кинта. не знам колко е добър този майстор
                И моят ангренажен ремък го сменях в Козлодуй, тъй като по стечение на обстоятелствата живея и работя там. Като ми върна колата тя работеше доста нервно на тихи обороти. По негово мнение компютъра бил дал грешка, а грешката се оказа разминати два зъба на единия разпределителен вал. Иначе от същия майстор много други хора са супер доволни, но вече предполагам че това е заради ниските цени - на мен ми взе 30лв. Та мисълта ми е: Отидете при човек който се занимава предимно с двигатели, или ремонтира предимно Фиати. Аз се оттървах на косъм от скъпоструващ ремонт.[/quote]
                Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
                Renault Safrane 2.0 16V

Коментар

Tod_AD написа:
                  поради някои връзки с град козлодуй отидох там и ми го смениха ремъка за 40 кинта. не знам колко е добър този майстор
                  И моят ангренажен ремък го сменях в Козлодуй, тъй като по стечение на обстоятелствата живея и работя там. Като ми върна колата тя работеше доста нервно на тихи обороти. По негово мнение компютъра бил дал грешка, а грешката се оказа разминати два зъба на единия разпределителен вал. Иначе от същия майстор много други хора са супер доволни, но вече предполагам че това е заради ниските цени - на мен ми взе 30лв. Та мисълта ми е: Отидете при човек който се занимава предимно с двигатели, или ремонтира предимно Фиати. Аз се оттървах на косъм от скъпоструващ ремонт.
                  не искам да защитавам никого. обаче, има съществена разлика в майсторите в софия и в малките градове. в сф си разбират чат-пат от работата, не че е кой знае каква философия, но са просто мърлячи и разчитат на това, че има много хора нуждаещи се от ремонти и си позволяват да са каплазани. даже от лакомия става така, от бързане, да не изтърве още 30 кинта примерно. цените им и без това са адски високи в сф, какво е това 30 лв ми искаха за смяна на мембрани на изпарител примерно. сори ама те се сменят за няма и 10 мин. смяна на ангренаж 100 кинта-2 4аса работа. ами един човек със средна заплата за сф определено работи 2 дена и половина за тези пари. в малките градчета хората са същите, разбират си колкото тук. какво значение има в кой град са колите с асъщите. но поради глад и по-нисък стандарт цените са 3 пъти надолу. човека от козлодуй просто е объркал нещата, случва се на всеки и не си застрахован дори в официалния сервиз на фиат да идеш. и да ти кажа, ако беше станала белята шанса този майстор да си поеме последствията са доста по-големи отколкото сервиз в сф. просто защото ако не го направи целия град ще разбере и той ще мре от глад. по-склонен съм да ругая майстора тук в сф, който ми смени съединителя и след седмица пак почна да ми буксува /комплект смених всичко/ и му дадох 80 лв и не поема никаква вина, отколкото някой на който съм дал например 40 кинта за смяна на съединител /хит ко ми предлагаше 50 без намалението/ е за какво говорим?
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                  X