не ми харесва клатенето в завойне ми харесва че като пътуваш на -7 градуса и вее от дръжката на вратата (за отваряне отвътре)не ми харесва че ми изгоряха всички габаритни крушки на фаровете през 2 дена и си обелих пръститене ми харесва че почти на всички им свети аербегане ми допада и пространството на за задните седалки на хечбега много е ограничено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвате във вашето Стило ?
Collapse
X
-
Аааман от тези въздушни възглавници, 4-ри пъти им почиствам буксите, контактен спрей и пак пищи. Между другото имам напредък хаха, защото сега като дам контакт светва лампичката, изгася за секунда и пак светва, а преди постоянно светеше. Два тампона смених на ляв и десен носач, радиото шуми-пръщи, ту идват високите честоти, ту изчезват... сега имам и проблем с налягането на пръскалите на предното стъкло.П.С.--- Като изключа тези неща колата за мен е бижу за парите си.
Коментар
-
[quote="Larii"]dqvola6669 написа:не ми харесва клатенето в завойКупи си амортисьори колега! Такова твърдение е смешно нямя никакво клатушкане или накланяне в завоте колата е супер стабилна на пътя!Мене не ми харесва запалката на много неудобно меясто е :D но ще го преживея някак си!STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
дръжката на вратата на Стилото замръзва...помагайте
от 6 г карам Стило,миналата зима ми замръзваха дръжките на вратите (не уплътненията),сутрин като опитам да отваря вратата и дръжката все едно е счупена -никаква тяга....сега в студените сутрини усетих че и тази зима ще имам същия проблем...помагайте...пробвала съм с всички възможни мазила и спрейове
Коментар
-
emzo написа:Явно това с уплътненията е сериозен проблем, трябва да видя, дали в ЕПЕР не са пуснали по-нови :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар