Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвате във вашето Стило ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не ми харесва клатенето в завойне ми харесва че като пътуваш на -7 градуса и вее от дръжката на вратата (за отваряне отвътре)не ми харесва че ми изгоряха всички габаритни крушки на фаровете през 2 дена и си обелих пръститене ми харесва че почти на всички им свети аербегане ми допада и пространството на за задните седалки на хечбега много е ограничено
    STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

Явно това с уплътненията е сериозен проблем, трябва да видя, дали в ЕПЕР не са пуснали по-нови :DНа всички след 01.2003г еърбега свети заради лош контакт на буските под седалките, на тези преди 2003г. от контакта и от кантара на седалката.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аааман от тези въздушни възглавници, 4-ри пъти им почиствам буксите, контактен спрей и пак пищи. Между другото имам напредък хаха, защото сега като дам контакт светва лампичката, изгася за секунда и пак светва, а преди постоянно светеше. Два тампона смених на ляв и десен носач, радиото шуми-пръщи, ту идват високите честоти, ту изчезват... сега имам и проблем с налягането на пръскалите на предното стъкло.П.С.--- Като изключа тези неща колата за мен е бижу за парите си.

Коментар

Афтърмаркет ксенон имаш ли ? Като го разкачиш, пак ли ти се смущава радиото ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="emzo"]Явно това с уплътненията е сериозен проблем, трябва да видя, дали в ЕПЕР не са пуснали по-нови :Dколега неможах да разбера поста ти незнам дали иронизираш или имаш някъкво решение ако има такова ще се радвам да прочета

Коментар

Не ми харесва ,че ми харесва толкова тая кола. :D
              FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

dqvola6669 написа:
                колега неможах да разбера поста ти незнам дали иронизираш или имаш някъкво решение ако има такова ще се радвам да прочета
                Съвсем сериозен е!
                AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

[/quote]Съвсем сериозен е![/quote]ами ще се радвам ако някой ми подскаже как да го оправя

Коментар

Не харесвам мястото, на което е датчика за задна скорост понеже преди малко пак го сменях
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="dqvola6669"]не ми харесва клатенето в завойКупи си амортисьори колега! Такова твърдение е смешно нямя никакво клатушкане или накланяне в завоте колата е супер стабилна на пътя!Мене не ми харесва запалката на много неудобно меясто е :D но ще го преживея някак си!
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

[quote="Larii"]
                        dqvola6669 написа:
                        не ми харесва клатенето в завойКупи си амортисьори колега! Такова твърдение е смешно нямя никакво клатушкане или накланяне в завоте колата е супер стабилна на пътя!Мене не ми харесва запалката на много неудобно меясто е :D но ще го преживея някак си!
                        колега амортисьорите са ми нови явно като съм карал до сега коли с червени пружини и сега тази ми дава илюзията че е нестабилна

Коментар

Колата е нестабилна в завои, проблема не е в аморт., а в оригиналните пружини.Решенията са 2.- с цел подобряване на комфорта и стабилността - Eibach Pro Kit- с цел подобряване на стабилността и влошаване на комфорта - който и да е спорт кит
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Проблема с клатенето ми се реши с нови пружини KYB! Обикновени за модела.Ако имате обаче повечко пари, вариантите дадени от emzo са по-добри.
                            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

дръжката на вратата на Стилото замръзва...помагайте

от 6 г карам Стило,миналата зима ми замръзваха дръжките на вратите (не уплътненията),сутрин като опитам да отваря вратата и дръжката все едно е счупена -никаква тяга....сега в студените сутрини усетих че и тази зима ще имам същия проблем...помагайте...пробвала съм с всички възможни мазила и спрейове

Коментар

emzo написа:
                                Явно това с уплътненията е сериозен проблем, трябва да видя, дали в ЕПЕР не са пуснали по-нови :D
                                В средата на 2006г. за уплътнението на вратата е сменено, новата замянка струва 60евро на врата, който иска да сменя, аз си усилвам повечко музиката и си решавам проблема
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X