Франзелата - прати ми я на мейла - emzobg yahoo com , че като гледам във форума няма да можеш Не ми харесва материала, от който е направено таблото (изкопирано от ауди а3). С какво го чистите ? Ако го пръсна с препарат става на петна, поради невъзможността да се разнесе равномерно.
Ей забравих пак снощи това да го снимам, довечера вече обещавам
Емо, моето табло го чистя само с леко влажна микрофибърна кърпа и няма проблеми :D.
E тя е грапава пластмасата, точно микрофибърната кърпа задира по нея.@Коцев - тъй вярно.@франзела или с който и да си ник там - чакам, не ме забравяй !
За мен е по лесно да напиша какво харесвам,така по-малко ще описвам.Харесвам мотора(1.9 JTD),електроусилвателя на волана и фургона на комбито-страшно функционален е и затова все още не съм го сменил.Най-голямата ми критика е към окачването.
AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Днеска си измерих наравно , разстоянието от асфалта до ножа на предната броня , 17 см е , а в страни в ъглите в крайщата на бронята 16см, и въпреки всичко ми е ниска тая кола , 1.6 5 врати е!
Не знам, при качване на тротоари, подходи за единия ми гараж опирам, слагам една дъска за да не опра , и пак с лек диагонал слизам за да не опре ножа, може би защото предната ми кола беше лада самара, и сам свикнал да слизам и качвам бордюри без чалъми и затова ми се струва ниско това стило!!
Здравейте,Предстои ми покупка на кола ... много ми харесва Стилото по изброими причини (дизайн, базови екстри .... цена). За тези години кола единствено Seat Ibiza 2003 се вписва в изискванията, какви са основните предимства на Stiloto според Вас, Благодаря?!... спрял съм се на 1.6 и 1,8 бензиновия мотор на Стилото, искам да сложа в последствие и газ, кой от двата е по-добрия и по-здравия мотор?
Скоростната кутия е супер звучна. Като се сменят скоростите се чува чак отвън...., днес във Фиат ходех и гледам модели 2011-та се чуват в пъти повече от моята.
Не ми харесва че за да смениш крушка на плафон го сваляш целия вместо само прозрачния капак.Не ми харесва лепкавата пластмаса под таблото.Не ми харесва предната лява греда към тавана - ограничена видимост в ляв завой.Не ми харесва автоматичната задна чистачка.засега не се сещам друго, после ще допълвам........
Коментар