Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвате във вашето Стило ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Франзелата - прати ми я на мейла - emzobg yahoo com , че като гледам във форума няма да можеш Не ми харесва материала, от който е направено таблото (изкопирано от ауди а3). С какво го чистите ? Ако го пръсна с препарат става на петна, поради невъзможността да се разнесе равномерно.
    Ей забравих пак снощи това да го снимам, довечера вече обещавам

Коментар

tomsan написа:
      Емо, моето табло го чистя само с леко влажна микрофибърна кърпа и няма проблеми :D.
      E тя е грапава пластмасата, точно микрофибърната кърпа задира по нея.@Коцев - тъй вярно.@франзела или с който и да си ник там - чакам, не ме забравяй !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да добавя още нещо: недостатъчно добрата видимост (особено при ляв завой)

Коментар

За мен е по лесно да напиша какво харесвам,така по-малко ще описвам.Харесвам мотора(1.9 JTD),електроусилвателя на волана и фургона на комбито-страшно функционален е и затова все още не съм го сменил.Най-голямата ми критика е към окачването.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

На мен лично не ми харесва смяната на крушките на фаровете, и визиятаотзад на 5 врати. Иначе, доколкото знам фиат са вложили доста в Стилото

Коментар

Днеска си измерих наравно , разстоянието от асфалта до ножа на предната броня , 17 см е , а в страни в ъглите в крайщата на бронята 16см, и въпреки всичко ми е ниска тая кола , 1.6 5 врати е!

Коментар

emzo написа:
                14.4см на равно е разстоянието от асфалта до ножа.
                Значи , щом това ти е ниско, ти си за джипка
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не знам, при качване на тротоари, подходи за единия ми гараж опирам, слагам една дъска за да не опра , и пак с лек диагонал слизам за да не опре ножа, може би защото предната ми кола беше лада самара, и сам свикнал да слизам и качвам бордюри без чалъми и затова ми се струва ниско това стило!!

Коментар

Здравейте,Предстои ми покупка на кола ... много ми харесва Стилото по изброими причини (дизайн, базови екстри .... цена). За тези години кола единствено Seat Ibiza 2003 се вписва в изискванията, какви са основните предимства на Stiloto според Вас, Благодаря?!... спрял съм се на 1.6 и 1,8 бензиновия мотор на Стилото, искам да сложа в последствие и газ, кой от двата е по-добрия и по-здравия мотор?

Коментар

E тука е лесно, шумоизолацията и возията на Стило са в пъти по-добри от на Ибиза-та.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ебати тъпото заглавие

Кайто не си харесва колата да не пише а да я продаде
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Скоростната кутия е супер звучна. Като се сменят скоростите се чува чак отвън...., днес във Фиат ходех и гледам модели 2011-та се чуват в пъти повече от моята.

Коментар

Да, вярно е това, на отворен прозорец се чува кутията, като се сменят предавките, но на фона на трака трак (дизелите), не мисля , че е проблем.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

а возията как е :D
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не ми харесва че за да смениш крушка на плафон го сваляш целия вместо само прозрачния капак.Не ми харесва лепкавата пластмаса под таблото.Не ми харесва предната лява греда към тавана - ограничена видимост в ляв завой.Не ми харесва автоматичната задна чистачка.засега не се сещам друго, после ще допълвам........
                                Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Working...
                                X