Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвате във вашето Стило ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Ванка, в Неделя ще ти намеря един тон кусури !За завоите писах, че може проблема да ми е в аморт. За мен не са отишли, според други са заминали, ще ги сменя, не са кой знае колко.А прозорците дрънчат, стой та гледай, ще ти го демонстрирам
    Не са амортисьорите, ходих на диагностика и ми извадиха една кардиограма и всичко си е наред, мога да ти я скенирам и да ти я покажа

Коментар

Да, прати да я видя ако не ти е проблем.И ти ли смяташ, че не е стабилна в завои ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Да, прати да я видя ако не ти е проблем.И ти ли смяташ, че не е стабилна в завои ?
        Утре ще я скенирам, че не ми се слиза до колата сега

Коментар

Франзелата - прати ми я на мейла - emzobg yahoo com , че като гледам във форума няма да можеш Не ми харесва материала, от който е направено таблото (изкопирано от ауди а3). С какво го чистите ? Ако го пръсна с препарат става на петна, поради невъзможността да се разнесе равномерно.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Франзелата - прати ми я на мейла - emzobg yahoo com , че като гледам във форума няма да можеш Не ми харесва материала, от който е направено таблото (изкопирано от ауди а3). С какво го чистите ? Ако го пръсна с препарат става на петна, поради невъзможността да се разнесе равномерно.
            Е как ще е изкопирано, толкоз хубав мек материал и е антистатично

Коментар

emzo написа:
              Аа ще ти го пусна тука после, няма проблем

Коментар

ако има някой,който дотолкова не си харесва Стилото,че да е склонен да ми го подари,аз съм склонен да го отърва Не че нещо,ама само недоволствате от туй стило,много гадна кола беее,искам и аз една гадна кола да ми подарите
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Емо, моето табло го чистя само с леко влажна микрофибърна кърпа и няма проблеми :D.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Не харесвам прекалено дългия скоростен лост - това е по-скоро индивидуално и проблема го реших кардинално
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Не харесвам прекалено дългия скоростен лост - това е по-скоро индивидуално и проблема го реших кардинално
                      Нали има едно като резба на края на скоростния прът, просто го отряза и сложи топката отгоре ли? Поне си с по-хубавата топка, моята е една кръгла такава никаква Много ми се иска да си го направя къс и аз.

Коментар

Бих ти пратил л.с. ама няма да можеш да го прочетеш по-късно - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=64346А за 1.6 - http://www.fiatforum.com/stilo/14235...ml#post1493825
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Бих ти пратил л.с. ама няма да можеш да го прочетеш по-късно - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=64346А за 1.6 - http://www.fiatforum.com/stilo/14235...ml#post1493825
                          Страшно е това от втория линк, особено с тая пластмаса върху кожата. Точно такава ми е топката, но така късо е мноого добре.

Коментар

Не харесвам на двувратките коланите - много са назаде, не им харесвам и стоповете - не ме кефят.Не харесвам задницата на 5вратите, ама пък има харесвам стоповете много повече p.s. стани да седна - повече никога
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Kak moje da ne ti hareswa trivratoto kolega? twa e naj-hubawa kola za mene1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Някой собственици на Стило и цвета си не харесват.
                                С тоя смотан цвят - на 2 седмици я търкам, никога повече тъмен цвят, самооооооооооо сив !
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X