До сега съм се возил само веднъж в стило и не ми харесаха високите седалки, все едно съм в миниван или микробус, а и може би центъра на тежеста е по висок и от там идва това накланяне и нестабилност в завоите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвате във вашето Стило ?
Collapse
X
-
VIN написа:До сега съм се возил само веднъж в стило и не ми харесаха високите седалки, все едно съм в миниван или микробус, а и може би центъра на тежеста е по висок и от там идва това накланяне и нестабилност в завоите
Коментар
-
Като стана въпрос за седалките, супер неудобни са особенно за дълъг път. А освен това са я направили малко трудна за разглобяване на таблото и най-вече вратите.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Като стана въпрос за седалките, супер неудобни са особенно за дълъг път. А освен това са я направили малко трудна за разглобяване на таблото и най-вече вратите.
Коментар
-
Не ми харесва,че ми се е разтропал кормилния прът(карданче).И струва 340лв .Някой да го е рециклирал това чудо? По въпроса за седалките и на мен са ми удобни.Само малко се пързалям по завоите върху тази кожа. И друго свързано с кожения салон,Холандеца е икономисал ел.подгряването на седалките и зимата първото сядане е голямо "удоволствие".Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Brevetti написа:Не ми харесва,че ми се е разтропал кормилния прът(карданче).И струва 340лв .Някой да го е рециклирал това чудо? По въпроса за седалките и на мен са ми удобни.Само малко се пързалям по завоите върху тази кожа. И друго свързано с кожения салон,Холандеца е икономисал ел.подгряването на седалките и зимата първото сядане е голямо "удоволствие".
Коментар
-
Значи след смяна на цялата предница(наистина всичко и напълно излишно)Си остана едно потропване по неравности.И единственото нещо което не съм сменил и знам,че е разбито е въпросното карданче(кормилен прът).Може и на място като въртиш волана рязко в двете посоки да го чуеш и усетиш.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар