Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвате във вашето Стило ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До сега съм се возил само веднъж в стило и не ми харесаха високите седалки, все едно съм в миниван или микробус, а и може би центъра на тежеста е по висок и от там идва това накланяне и нестабилност в завоите

Коментар

VIN написа:
      До сега съм се возил само веднъж в стило и не ми харесаха високите седалки, все едно съм в миниван или микробус, а и може би центъра на тежеста е по висок и от там идва това накланяне и нестабилност в завоите
      От там идва наистина, като си пуснеш шофьорската седалка до долу и е наред, пак се накланя толкоз де, просто не чувстваш, че ще се обърнеш всеки момент.

Коментар

Като стана въпрос за седалките, супер неудобни са особенно за дълъг път. А освен това са я направили малко трудна за разглобяване на таблото и най-вече вратите.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Лумбални (или както там се казва) уж се водят седалките.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

fiatmaniak написа:
            Като стана въпрос за седалките, супер неудобни са особенно за дълъг път. А освен това са я направили малко трудна за разглобяване на таблото и най-вече вратите.
            Е как неудобни, супер удобни са ми на мен, предвид, че не съм много малък 90 кила и 1.90. Имат даже и странична опора.

Коментар

и на мен ми е много удобна шофьорската! за задните не знам

Коментар

14.4см на равно е разстоянието от асфалта до ножа.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  14.4см на равно е разстоянието от асфалта до ножа.
                  Какъв е тоя нож? Долу пластмасовата лайсна на бронята ли имаш предвид? Ще измеря и моето и ще пиша.

Коментар

Да, тъй му викат.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не ми харесва,че ми се е разтропал кормилния прът(карданче).И струва 340лв .Някой да го е рециклирал това чудо? По въпроса за седалките и на мен са ми удобни.Само малко се пързалям по завоите върху тази кожа. И друго свързано с кожения салон,Холандеца е икономисал ел.подгряването на седалките и зимата първото сядане е голямо "удоволствие".
                      Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Brevetti написа:
                        Не ми харесва,че ми се е разтропал кормилния прът(карданче).И струва 340лв .Някой да го е рециклирал това чудо? По въпроса за седалките и на мен са ми удобни.Само малко се пързалям по завоите върху тази кожа. И друго свързано с кожения салон,Холандеца е икономисал ел.подгряването на седалките и зимата първото сядане е голямо "удоволствие".
                        Мен ей ся ше ме баннат, ама да питам последно, как ти тропа? Щото и на мен ми тропа нещо откъм кормилото понякога и е адски дразнещо, не знам и аз как да го опиша. То и филмче не мога да направя, понеже се получава само в движение...

Коментар

Това за кормилната рейка ли става дума ?Не ми харесва, това че с 16ки се лющят праговете, от това, че гумите хвърлят камъчета.Видях го на няколко коли вече.Моите прагове са зле
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи след смяна на цялата предница(наистина всичко и напълно излишно)Си остана едно потропване по неравности.И единственото нещо което не съм сменил и знам,че е разбито е въпросното карданче(кормилен прът).Може и на място като въртиш волана рязко в двете посоки да го чуеш и усетиш.
                            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

забравих да кажа ,че не ми харесва ,че не мога да си намеря навигация(карта) за бг освен тази за 157 паунда!

Коментар

Brevetti написа:
                                И друго свързано с кожения салон,Холандеца е икономисал ел.подгряването на седалките и зимата първото сядане е голямо "удоволствие".
                                Да ги менкаме с моите ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X