emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвате във вашето Стило ?
Collapse
X
-
emzo написа:Колата е нестабилна в завои, проблема не е в аморт., а в оригиналните пружини.Решенията са 2.- с цел подобряване на комфорта и стабилността - Eibach Pro Kit- с цел подобряване на стабилността и влошаване на комфорта - който и да е спорт китFiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: дръжката на вратата на Стилото замръзва...помагайте
venus2 написа:от 6 г карам Стило,миналата зима ми замръзваха дръжките на вратите (не уплътненията),сутрин като опитам да отваря вратата и дръжката все едно е счупена -никаква тяга....сега в студените сутрини усетих че и тази зима ще имам същия проблем...помагайте...пробвала съм с всички възможни мазила и спрейове
Коментар
-
хора от 3м. имам такова мултивагон и съм много доволен и като разход икато возия за семеен автомобил е супер дано да е сполучливо като бравото иначе интериора ми пасва добре и отвън е със подчертан лек спортен дух за мен си е супер шурето има пежо 307 хди побеля му косата иска да вика багера с щипката да ги товари с ксарата за отпадъциSTILO JTD
Коментар
-
Смених летните със зимните гуми и колата стана страшно нестабилна /15ки/?!? Внушавам ли си или не. Даже днес си говорехме с моя авер и шефа му и той сменил летните със зимните гуми само, че на Алфа 157 с 16-ки, и човека се оплаквал. Някой има ли подобен проблем. Моите гуми имат мегдан още две зими, ама тоя с Алфата са чисто нови...
Коментар
-
Не харесвам лепкавите кори под волана и на пасажера отпред.При мен дори пускат черен цвят. Има ли някой който да се е справил с този проблем?Някакъв фиксиращ спрей с който да напръскам долната част на таблото?Не харесвам покрива й. Оправих го и сега не искам и да чуя за него.Ако работеше добре, щеше да е най великата кола, но.... няма части за него и избощо никога повече с покрив/шибидах и т.н. глупости.
Коментар
-
Лепкавото и чернилката по корите в краката ми и колената ги премахнах с дървен спирт за горене и доста парцали за изтриване . После за още по сигурно ги намазах тия кори с черна боя лекичко и финно и вече пей сърце. :DИ не искам и да чувам лоша дума за модела Стило особенно тия с две врати ,защото си е бая хубава количка . :D :Dhttp://kozev.moifoto.ru/142533/f4417604
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар