Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвате във вашето Стило ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    emzo написа:
    Явно това с уплътненията е сериозен проблем, трябва да видя, дали в ЕПЕР не са пуснали по-нови :D
    В средата на 2006г. за уплътнението на вратата е сменено, новата замянка струва 60евро на врата, който иска да сменя, аз си усилвам повечко музиката и си решавам проблема
    малиииииииии
    STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

emzo написа:
      Колата е нестабилна в завои, проблема не е в аморт., а в оригиналните пружини.Решенията са 2.- с цел подобряване на комфорта и стабилността - Eibach Pro Kit- с цел подобряване на стабилността и влошаване на комфорта - който и да е спорт кит
      Явно смо мойта не се клати по завоите,не че знам дали не са сменяни пружините преди мен!
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Re: дръжката на вратата на Стилото замръзва...помагайте

venus2 написа:
        от 6 г карам Стило,миналата зима ми замръзваха дръжките на вратите (не уплътненията),сутрин като опитам да отваря вратата и дръжката все едно е счупена -никаква тяга....сега в студените сутрини усетих че и тази зима ще имам същия проблем...помагайте...пробвала съм с всички възможни мазила и спрейове
        Това се случва и с мен при голям студ. Някой намерил ли е решение на този проблем?

Коментар

Силиконов спрей Не харесвам, че като натиснеш на JTD-то газта и колата полудява
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

абе колеги при вас като слизате от колата нали няма начин с лявото си бедро винаги се натиска страничната упора на седалката от към вратата, е това не ми харесва на мен

Коментар

Колеги при вас като слизате от колата нали няма начин с лявото си бедро винаги се натиска страничната упора на седалката от към вратата, е това не ми харесва на мен!!! Високи седалки спрямо земята поне на 4 вратата версия като мойта!!!

Коментар

Е, при двувратата го няма тоя проблем. :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

хора от 3м. имам такова мултивагон и съм много доволен и като разход икато возия за семеен автомобил е супер дано да е сполучливо като бравото иначе интериора ми пасва добре и отвън е със подчертан лек спортен дух за мен си е супер шурето има пежо 307 хди побеля му косата иска да вика багера с щипката да ги товари с ксарата за отпадъци
                  STILO JTD

Коментар

Смених летните със зимните гуми и колата стана страшно нестабилна /15ки/?!? Внушавам ли си или не. Даже днес си говорехме с моя авер и шефа му и той сменил летните със зимните гуми само, че на Алфа 157 с 16-ки, и човека се оплаквал. Някой има ли подобен проблем. Моите гуми имат мегдан още две зими, ама тоя с Алфата са чисто нови...

Коментар

Ако си минал от 16 на 15, нормално е !15ката е висока - 195/65 и е малко по-особено чувството като караш с висока гума.Поне при мен.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

емцо е прав на бравото като го свалих миналата зима от 15ки на 14ки се променя както возията така и стабилността
                        STILO JTD

Коментар

Не харесвам лепкавите кори под волана и на пасажера отпред.При мен дори пускат черен цвят. Има ли някой който да се е справил с този проблем?Някакъв фиксиращ спрей с който да напръскам долната част на таблото?Не харесвам покрива й. Оправих го и сега не искам и да чуя за него.Ако работеше добре, щеше да е най великата кола, но.... няма части за него и избощо никога повече с покрив/шибидах и т.н. глупости.

Коментар

Лепкавото и чернилката по корите в краката ми и колената ги премахнах с дървен спирт за горене и доста парцали за изтриване . После за още по сигурно ги намазах тия кори с черна боя лекичко и финно и вече пей сърце. :DИ не искам и да чувам лоша дума за модела Стило особенно тия с две врати ,защото си е бая хубава количка . :D :Dhttp://kozev.moifoto.ru/142533/f4417604
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мерси колега. Вероятно и аз така ще направя.И аз си я харесвам 5-вратката!

Коментар

Не харесвам на пустото стило ,че само като го погледна и ми се кара ,а нафтата скъпа ли скъпа... :D
                                FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Working...
                                X