emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвате във вашето Стило ?
Collapse
X
-
За мен е по лесно да напиша какво харесвам,така по-малко ще описвам.Харесвам мотора(1.9 JTD),електроусилвателя на волана и фургона на комбито-страшно функционален е и затова все още не съм го сменил.Най-голямата ми критика е към окачването.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Не знам, при качване на тротоари, подходи за единия ми гараж опирам, слагам една дъска за да не опра , и пак с лек диагонал слизам за да не опре ножа, може би защото предната ми кола беше лада самара, и сам свикнал да слизам и качвам бордюри без чалъми и затова ми се струва ниско това стило!!
Коментар
-
Здравейте,Предстои ми покупка на кола ... много ми харесва Стилото по изброими причини (дизайн, базови екстри .... цена). За тези години кола единствено Seat Ibiza 2003 се вписва в изискванията, какви са основните предимства на Stiloto според Вас, Благодаря?!... спрял съм се на 1.6 и 1,8 бензиновия мотор на Стилото, искам да сложа в последствие и газ, кой от двата е по-добрия и по-здравия мотор?
Коментар
-
Не ми харесва че за да смениш крушка на плафон го сваляш целия вместо само прозрачния капак.Не ми харесва лепкавата пластмаса под таблото.Не ми харесва предната лява греда към тавана - ограничена видимост в ляв завой.Не ми харесва автоматичната задна чистачка.засега не се сещам друго, после ще допълвам........Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар