Ванка, в Неделя ще ти намеря един тон кусури !За завоите писах, че може проблема да ми е в аморт. За мен не са отишли, според други са заминали, ще ги сменя, не са кой знае колко.А прозорците дрънчат, стой та гледай, ще ти го демонстрирам
Не са амортисьорите, ходих на диагностика и ми извадиха една кардиограма и всичко си е наред, мога да ти я скенирам и да ти я покажа
Франзелата - прати ми я на мейла - emzobg yahoo com , че като гледам във форума няма да можеш Не ми харесва материала, от който е направено таблото (изкопирано от ауди а3). С какво го чистите ? Ако го пръсна с препарат става на петна, поради невъзможността да се разнесе равномерно.
Франзелата - прати ми я на мейла - emzobg yahoo com , че като гледам във форума няма да можеш Не ми харесва материала, от който е направено таблото (изкопирано от ауди а3). С какво го чистите ? Ако го пръсна с препарат става на петна, поради невъзможността да се разнесе равномерно.
Е как ще е изкопирано, толкоз хубав мек материал и е антистатично
ако има някой,който дотолкова не си харесва Стилото,че да е склонен да ми го подари,аз съм склонен да го отърва Не че нещо,ама само недоволствате от туй стило,много гадна кола беее,искам и аз една гадна кола да ми подарите
Не харесвам прекалено дългия скоростен лост - това е по-скоро индивидуално и проблема го реших кардинално
Нали има едно като резба на края на скоростния прът, просто го отряза и сложи топката отгоре ли? Поне си с по-хубавата топка, моята е една кръгла такава никаква Много ми се иска да си го направя къс и аз.
Не харесвам на двувратките коланите - много са назаде, не им харесвам и стоповете - не ме кефят.Не харесвам задницата на 5вратите, ама пък има харесвам стоповете много повече p.s. стани да седна - повече никога
Kak moje da ne ti hareswa trivratoto kolega? twa e naj-hubawa kola za mene1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар