Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акумулатори FAAM и FIAMM кое е ментето ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Само за справка,акумулатора е Ексел..
    Exide excell
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Взех един бош силвър С4 за 110 лева с отстъпката с 3 год гаранция, 44 ампера 330 ток, мислим да е по оферта от Фиам за 105 лв с отстъка и 2 год гаранция.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
        Взех един бош силвър С4 за 110 лева с отстъпката с 3 год гаранция, 44 ампера 330 ток, мислим да е по оферта от Фиам за 105 лв с отстъка и 2 год гаранция.
        Колега,на Сузукито ми също беше японски тип акумулатор-40ач,направих му място за 62ач ФААМ от Метро и вече година и половина си седи там Исках по-голям,за да мога спокоино да използвам някой и друг консуматор,когато колата не е запалена.Японските палят лесно заради редукторния стартер и от това,че просто си палят на четвърт Генератора ми е 70А.
        Barchetta "98 , Vitara "97

Коментар

Абе и аз имах голям мерак да си вкарам ексаида от фията в хондата понеже беше на 1 година ама моя е наврян между купето и бомбето и просто няма на къде да му отворя място да влезе.
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Извинявам се на автора но да не отварям нова тема какво ви е мнението за акумулатори Gigavatt?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
              Извинявам се на автора но да не отварям нова тема какво ви е мнението за акумулатори Gigavatt?
              Имам приятели които ползват марката и са доволни.Лично мнение,всеки не български акумулатор е по-добър.През годините съм карал и полски и словенски-не са лоши за парите си.
              Barchetta "98 , Vitara "97

Коментар

Някой има ли с акумулатор Magneti Mareli ? Къде ги правят? Читави ли са? Има ги в текущия каталог на Метро,44 Ач ,необслужваем е към 90 лв. с ДДС.

Коментар

boy123 написа:
                  Някой има ли с акумулатор Magneti Mareli ? Къде ги правят? Читави ли са? Има ги в текущия каталог на Метро,44 Ач ,необслужваем е към 90 лв. с ДДС.
                  Имаше ги на промоция и в "Практикер" примерно 62Ah беше 115лв. цената добра но никъде не можах да видя отметка кога и къде е произведен а и на въпроса ми за гаранция и обслужващ сервиз започнаха да ми мънкат.Това веднага ме отказа от покупка и отново се насочих към "Гигават".
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                  X