dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акумулатори FAAM и FIAMM кое е ментето ?
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:Взех един бош силвър С4 за 110 лева с отстъпката с 3 год гаранция, 44 ампера 330 ток, мислим да е по оферта от Фиам за 105 лв с отстъка и 2 год гаранция.Barchetta "98 , Vitara "97
Коментар
-
Абе и аз имах голям мерак да си вкарам ексаида от фията в хондата понеже беше на 1 година ама моя е наврян между купето и бомбето и просто няма на къде да му отворя място да влезе.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Извинявам се на автора но да не отварям нова тема какво ви е мнението за акумулатори Gigavatt?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Извинявам се на автора но да не отварям нова тема какво ви е мнението за акумулатори Gigavatt?Barchetta "98 , Vitara "97
Коментар
-
boy123 написа:Някой има ли с акумулатор Magneti Mareli ? Къде ги правят? Читави ли са? Има ги в текущия каталог на Метро,44 Ач ,необслужваем е към 90 лв. с ДДС.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар