Като изфорсирам двигателя се дави,особено при второ подаване на газ.Свалих капака на бъздушния филтъра и видях че ,ми връща и горивната смес когато е подадена газта до дупка.По пътя се държи добре но до 3000 оборота,от там нататък ме дърпа всеедно назад.Моля кажете кво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дави се Уно 1,5i.e.s
Collapse
X
-
NixXxan_Racing написа:Според мен имаш проблем или с центровката на ангренажен ремък(може да е прехварлило заб)или с центровката на запалването
Коментар
-
everton написа:NixXxan_Racing написа:Според мен имаш проблем или с центровката на ангренажен ремък(може да е прехварлило заб)или с центровката на запалванетоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ходих на майстор да ми смени ролката на ангренажен ремък и наистена имаше прескачане на зъб,,но нещо не се оправи.Предполагам че от многото форсиране да си правя експеримент е прескочил зъб.Колата сега неможе да върви както преди,сега се изфорсирва но всеедно съм със спортен филтар(такъв е звука). От ламбда сонда може ли да е или от TPS.Кажете какво друго може да е.Fiat Uno 1,5 75. 149C1000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар