Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте ми идея за....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте ми идея за....

Здравейте! Имам няколко въпроса относно едно окачване на Фиат Уно!Значи купих си двигател от Фиат Уно 1.1 заедно с предното окачване!Ще си правя самоделка(бъги :D ) и тази цялата предница ще я местя отзат обаче възникна един проблем!!!Като преместя предното окачване отзад няма как да спъна гумите да не завиват на ляво и на дясно.Моята идея беше да сложа една шпилка и да е забаря за нешто обаче тогава спъвам и действието на амортесиора! Та ако някой има идея как застопоря гумите без да спъвам движението на амортесьора нека си го изкаже приемам всякакви идеи. П.П. Също ми трябва и книшка за Уно някой ако си е продава нека пише ако не трябва нова!!!Благодаря Предварително! Поздрави Жоро. :D :D :D

Щом си тръгнал да слагаш предно окачване отзад, защо ще го разваляш??? Просто направи 4 управляващи колела. А също може и с 2 двигателя и 4х4 - ще стане супер бъги...
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

Ми ако не сложа предното отзад няма как двигателя да ми движи колелата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 аз пък за два двигателя много е сложна синхронизацията и ..... не ми се занимава толкова пък и гледам да го направя по бързо че търпението е на изчерпване Yellow_Flash_Colorz_PDT_10

Коментар

Използвай кормилните щанги само че вместо в в рейката ги захвани твърдо към шасито ще можеш да си регулираш и сходимоста на задния мост. Задното окачване на Ауди Куатро е направено по подбен начин задното окачване е на макферсон и с къси щанги се регулира сходимоста

Коментар

Златен си stenli заслужаваш си почерпката П.П. Някой ако има други идеи нека споделя се пак :D

Коментар

Working...
          X