Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

къде в русе проверяват главите за спукване ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

къде в русе проверяват главите за спукване ?

колеги колата ми взе да губи охладителна течност и взе да надува във водата много. свалихме главата , гарнитурата беше добре няма6е прегоряло и сега искам да си занеса главата зада е проверят за спуквания? Така че ако някой знае каде в русе проверяват да пише? благодаря предварително
    темпра 1,9тд

То не е задължително да е пукната,може да е крива от прегряване.Аз наскоро го минах този вид ремонт,гарнитурата беше наред но главата беше много крива.

Коментар

В КТА Шумен имат рентген за спукани глави.Колега от Бургас кривата глава на трасажна маса ли го установиха или просто така.
      Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
        В КТА Шумен имат рентген за спукани глави.Колега от Бургас кривата глава на трасажна маса ли го установиха или просто така.
        Ааа това немога да ти кажа,когато вече отидох бяха я качили на машината да я шлайфат.Но като я видях колко крива беше ми стана ясно защо последните 2 дни наливах по 10 л вода на ден.Главата беше като лодка крива,момчето което ми я прави е мой познат и вика пуснал съм 1/10 и виж само малко от двата края е взел.

Коментар

Working...
        X