Здравейте колеги! Темата може да ви се види малко смешна обаче от няколко дни ме мъчи този проблем.Наложи се да поправям стопа си насред път и от бързане изпуснах едната гайка която го държи между ламарините в купето.Болта е алуминиев и не успях да го извадя с магнит.Опитвах се с отверка да го закача някак си и тогава се случи!Изпуснах и отверката там и никаква следа от нея! Надявам се да метнете някоя идея Ето и снимки да видите за къде ви говоря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изпаднала гайка в купето
Collapse
X
-
кола
виж от EPER програмата може нещо да се сетиш но сигурно е в подкалника бронята другаде няма къде да е http://eper.fiatforum.com/eper/
Коментар
-
Има едни като химикалки, които накрая завършват с магнит.Много полезни във всякакви подобни ситуации.http://www.vesto.eu/front/details.ph...hp?id=34&cid=1A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Огледай как се маха подкалника на колелото. Може да се открие достъп до гайката и отверката. Ако трябва повдигни малко колата с крика за да падне надолу гумата и да можеш да огледаш къде са винтчетата на подкалника. Гледам че при мен е една кора която е само зад гумата и се маха лесно обаче не знам при теб как е. Потърси някакви илюстрации в сервизно описание, E-PER, или Autodata.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
С махане на подкалника нищо няма да стане.В случай, че гайката не е от метал, който да се захване с магнит (това съм го пропуснал), то често се прибягва до тактика на същата пръчка с двойно лепяща лепенка Най-добре ако се вижда по някакъв начин винта, ама ако не се вижда ще извадиш всички боклуци преди да улучиш това, което ти трябваA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Е добре де, аз не виждам къде толкова може да отиде Викни някое момиче с по-тънка ръка да 6ръкне и да ги извади.Ако не става, залей с епоксидна смола и ще спре да дрънкаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Махни пластмасата от ляво, която държи кората! От там би трябвало да има достъп!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар