Ми обяснено най-просто е залъгалка за компютъра за да си мисли яе гориш бензин.Понеже ламбдата му подава инфо за състава на изгорелите газове и на газ ще го шашнеш а това го лъже че всичко е супер.Закача се така,че при каране на бензин свръзва комп-а със сондата а като минеш на газ подава фалшиви импулси.Преди време имаше схема даже тук някъде из форума.
Аз съм с такава брава! Не съм сменял ламбдата, дори и емулатор нямам!Емулатора е за да лъже компютъра, иначе ще ти свети лампата на инжиксиона, ако го няма, което пък не е проблем(поне на мен така ми каза един, който слага АГУ-та) Колеги прав ли съм, или пак съм случил на баш-майстор?Едит: zfa159, много си бърз бе
"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Е не трупа ли някакви грешки?!?Ако не трупа грешки най-много да ти изгори лампата дето свети .Примерно един друг автомобил (чудо на румънското автомобилостроене и електроника) трупаше грешки като караш на газ и ревеше че има проблем с горивната система и в даден момент се гасеше сам и минаваше в някакъв сервизен режим незнаен какъв.Едва ли не се държеше все едно го карам на кофички от кисело мляко...
Бе лампата още държи ма за грешките от къде мога да разбера, освен като я закачат на компютър? От около 6м. я карам на газ и нее правила проблеми(поне така мисля аз
"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар