здравеите днес имах среща с една стена ,моля кажете ми според вас колко би могъл да струва ремонтаблагодаря ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко ще струва този ремонт
Collapse
X
-
около 150 лева стопа е към 30 40лв малко боя за 30 лева кит 10лв и труд около 70 левано може и по малко да излезе повече от това вече е измамаедин познат се прекара бяха му ударили вратата на голфа сериозно и даде 110 лева общо да му я направят като нова а то 50 лева е по моргите така че колега внимавай!!!КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
-
Vladim написа:ystoyanov написа:много ми се виждат 150 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
Коментар
-
това с боята всеки тенекиджия го казва но реално боя имаше 10 места в софия поне 10 където ти сканират с някакъв си апарат боята и я изготвят 1 към 1 за максимум 30 40 лева около 150 грама. МАКСИМУМ за стоп даваш едни 40 най много и останалите са за труд.Не я оставяй в първият сервиз разходи се в няколко и питай малко са омайвачи не ги слушаи а сам си прецени.Един познат както казах за смазана врата на Голф 3 почти цялата за изправяне китване и боя даде към 110 лева с нова лайсна.При теб е по малко това там едвали се изправя само се шлайфа китва пръска и заспива какви 200 лева тва да не е AMG S65 2010 годинаКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
stefaka222 написа:...тва да не е AMG S65 2010 годинаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Спор няма но повече от 150 не е реалноПравил съм си 2 те коли от подобни ударчета и имам представа колко би трябвало да струва и ми е пределно ясно че сме в бЪЛГАРИЯ и всеки казва че неможе без пари и ти къса тиквата.Ако ако му се занимава на колегата да се разходи по моргите да си вземе материали и да си я направи с приятели по добре ще е, иначе някой тенекиджий като го видят удареното ще го изкарат сложна хирургична операция, но представете си че удара е на вратата и е същият колко ще му вземат 150 ли? Ми то за 70 си купуваш оборудвана , но не тогава ще кажат сигурно е.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Djope написа:като изключим мигача колко ще е номрманата цена за изчукване китване и боя предложете ми някои сервиз от софия съмFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Това ако се напляска с кит толкова дебело,ще се напука след 1 година (личен опит).Тая вдлъбнатина трябва да си се дръпне (с обратен чук) и после да се финоса.Под 150лв за детаил в София няма да ти го направят качествено.А за частично боядисване-’преливка’ няма смисъл,пък и трудно се догажда.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Честно казано към това с "обратен чук" имам определени резерви. Точкуват и изправят, изчистват обаче какво става с антикорозионното покритие. Нарушава се и не го възстановяват. За сервизите - трябва да обиколиш и сам да си прецениш. Майсторите които разбират, работят бързо и не вземат скъпо. Точно защото са майстори. Ако някой започне да ти обяснява колко е сложно и става бавно и е мно-о-о-о-го скъпо бягай от него. Без значение в София или не. Често извън София може да се намерят хора които наистина разбират и ще ти свършат по-добре работа.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар