Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за таблото на Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за таблото на Мареа

Здравейте колеги имам въпрос за едно табло на Мареа.Как се разглобява централната конзола на таблото.
    Toyota Celica 98-7AFE
    Ex:Fiat Bravo JTD

Re: въпрос за таблото на Мареа

Adrenallin написа:
    Здравейте колеги имам въпрос за едно табло на Мареа.Как се разглобява централната конзола на таблото за да се стигне до моторчето охлаждащо стъпковия мотор.
    До кое??? Че нещо не те разбрах

Коментар

Adrenallin написа:
      Здравейте колеги имам въпрос за едно табло на Мареа.Как се разглобява централната конзола на таблото.
      Това вече е друго нещо.

Коментар

Stoynev85 написа:
        Adrenallin написа:
        Това вече е друго нещо.
        дай жокер де.
        Toyota Celica 98-7AFE

Коментар

Над пепелника има 2 винчета. Махаш средната врътка там ако не се лъжа има още едно. Копчетата които са за халогена, температура и тн. ..... от двете им страни има капачки като ги махнеш има още две винчета и накрая махаш касетофона и там са пак 2 винчета. После дърпаш смело. Успех :D

Коментар

Stoynev85 написа:
            Над пепелника има 2 винчета. Махаш средната врътка там ако не се лъжа има още едно. Копчетата които са за халогена, температура и тн. ..... от двете им страни има капачки като ги махнеш има още две винчета и накрая махаш касетофона и там са пак 2 винчета. После дърпаш смело. Успех :D
            много благодаря колега за бързия отговор
            Toyota Celica 98-7AFE

Коментар

Някаде из форума имаше точно такава тема за въпросното моторче и неговото почистване и тн, но сега не мога да я намера.

Коментар

,

Мисля, че търсите тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4616

Коментар

Re: ,

busho_101 написа:
                  Мисля, че търсите тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4616
                  а да ето за това ставаше дума вечеМерси колега
                  Toyota Celica 98-7AFE

Коментар

БЛАГОДАРЯ! Колеги , и от мое име благодаря на колегата АДРЕНАЛИН за оказаното ползотворно сьтрудничество ! Затваряме темата ,всичко е направено!
                    LIVERPOOL

Коментар

Working...
                    X