Здравейте колеги,Продадох фиат-ката(Фиат Браво 1.4) и сега си търся др машина, но ми трябва малко по-голяма , с 4 врати и дизелов двигател по възможност - може и бензин , но икономичен.Досега съм имал Форд Ескорт 1,3 карбуратор, Фиат Браво 1.6, Фиат Браво 1.4 и сега май ми се иска да сменя малко марката.Бюджета ми е момента е до 3500 - 4500лв.Като варианти гледам Алфа 156 1.9 жтд , пежо 406 1.9 тди, хонда сивик 6-та генерация 1.4 бензин(англичанка), бмв 318и комби 96 год. , мерцедес ц180 1996 год....немога да се сетя друго.Моля, без да ме псувате и критикувате, кажете си мнението, какво бихте избрали за тези пари(може и да не е от изброените).Колата се кара предимно в София градско, извънградското е към 200-300км месечно - годишно около 12-13хил. километра.Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на автомобил
Collapse
X
-
Малко ме е страх от дизел-а заради скъпата поддръжка - дюзи, маховици, дебитомери, ЕГР-и и други шитни дето съм чувал от приятели, но то не се издържаше с тоя разход на бензинките...Мареа - не искам, защото е по-голям фиат браво , карах Браво 5 год. и ми се иска различна кола, поне като интериор.И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
Нали се сещаш тоз ТДИ мотор на Пежото, че ще е милионник и вече се чуди къде в БГ да умре ?Нали се сещаш таз 156-ца, колко ше е читава за 3-4 палки и как после ще ти трябват маса пари да я обслужиш.Хондите уж здрави, ама 90 коня на това купе са малко, зависи какво искаш де.Виж някоя Либра дали ще изпадне за тез пари.Ама първо реши сам вечната дилема:нафта VS бензинF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
cHaunepucTa написа:Малко ме е страх от дизел-а заради скъпата поддръжка - дюзи, маховици, дебитомери, ЕГР-и и други шитни дето съм чувал от приятели, но то не се издържаше с тоя разход на бензинките...Мареа - не искам, защото е по-голям фиат браво , карах Браво 5 год. и ми се иска различна кола, поне като интериор.
Коментар
-
Колега, разбирам, че искаш да разнообразиш и те разбирам. Аз лично никога не съм имал японски автомобил и, като, че ли ме е страх да просегна към него, но пък не съм чул лоши неща от собствениците им за тях...Рано или късно смятам да опитам азиатското. Така, че гласувам за Хонда. Нямам никакви наблюдения или аргументи за тази кола, но "любещите японки" твърдят, че била здрава, като чук. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Колега, разбирам, че искаш да разнообразиш и те разбирам. Аз лично никога не съм имал японски автомобил и, като, че ли ме е страх да просегна към него, но пък не съм чул лоши неща от собствениците им за тях...Рано или късно смятам да опитам азиатското. Така, че гласувам за Хонда. Нямам никакви наблюдения или аргументи за тази кола, но "любещите японки" твърдят, че била здрава, като чук. :DИ се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
emzo написа:Те май на тез хондички може да се добави някое конче, инфо поне има по въпроса.Аз съм карал англичанка с 1.5 втек-е 90конче оного време и беше доволно, ама знам че главина за кола с абс струваше майка си и баща си оного време.А тия хондели не са ли вече дъртички ?И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар