Тази сутрин видях, че в краката на пътника отпред има вода, навън леко валеше. Капе точно под жабката, до колонката на вратата.В сервиза ми свалиха пластмасата под чистачките, почистиха, но им казаха, че май не е от там. После свалиха кората на под калника, но и там нямаше отвор.После наливаха вода върху стъклото и колонката, но не течеше вече.Дайте идея от къде може да е, че да продължа да търся.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч в купето - Решено!
Collapse
X
-
Клега имах същия проблем,около година като завалеше дъжд и на мястото на пътника се получаваше локва.Та проблема идваше от запушено каналче за отводняване което се намира в шибидаха,беше запушено.Трябва да се отпуши,аз го отпуших с компресор който го пуснах да духа и го поставих в изхода на отводнителния канал,който се намира от странат на пътника в решетката под чистатчките.То е една гумена тръбичка.Ако успееш да намериш такъв компресор ще стане.Аз друг вариант не можах да измисля ако ти измислш кажи защото си е бая забавление и се надявам да не се налойи пак да го правя!
Коментар
-
Дренажните отводнители не е 1 а са 3 един има в средата кадето са рамената и моторчето за чистачките и по един в страничнитв малки джобове кадето се намират панти на капака .Който и от тях да се запуши не си застрахован от теч в купето .Аз зато дледам поне веднъж месечно да ги почисвам особено есента като падат листата най- много се запушват.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар