Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теч в купето - Решено!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теч в купето - Решено!

Тази сутрин видях, че в краката на пътника отпред има вода, навън леко валеше. Капе точно под жабката, до колонката на вратата.В сервиза ми свалиха пластмасата под чистачките, почистиха, но им казаха, че май не е от там. После свалиха кората на под калника, но и там нямаше отвор.После наливаха вода върху стъклото и колонката, но не течеше вече.Дайте идея от къде може да е, че да продължа да търся.
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Свали си вентилатора на парното да видиш дали не е пълно с вода.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Можа ли това да е стичаща се вода от вътрешността на колонката, вероятно идваща някъде от покрива?

Коментар

Виж дали ти е добре уплътнена основата на антената на покрива.
        Bravo 1.6 / 16

Коментар

Клега имах същия проблем,около година като завалеше дъжд и на мястото на пътника се получаваше локва.Та проблема идваше от запушено каналче за отводняване което се намира в шибидаха,беше запушено.Трябва да се отпуши,аз го отпуших с компресор който го пуснах да духа и го поставих в изхода на отводнителния канал,който се намира от странат на пътника в решетката под чистатчките.То е една гумена тръбичка.Ако успееш да намериш такъв компресор ще стане.Аз друг вариант не можах да измисля ако ти измислш кажи защото си е бая забавление и се надявам да не се налойи пак да го правя!

Коментар

След почистване на кохуната под чистачките вече не тече. В сорвиза ми казаха, че маркучето но било запушино,но все пак сега не тече, което е добре.Така остраних порблема.

Коментар

Дренажните отводнители не е 1 а са 3 един има в средата кадето са рамената и моторчето за чистачките и по един в страничнитв малки джобове кадето се намират панти на капака .Който и от тях да се запуши не си застрахован от теч в купето .Аз зато дледам поне веднъж месечно да ги почисвам особено есента като падат листата най- много се запушват.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
              X