Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тракане при двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тракане при двигателя

Колеги всяка сутрин като паля колата,първите 10-тина минутки се чува едно тракане идващо от към двигателя.Впоследствие като позагрее автомобила ми се струва че тракането изчезва.Имате ли представа на какво може да се дължи това,понеже е доста дразнещо?
    Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Повдигачите на клапаните от тях идва проблема, като позагрее маслото и се оправят.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      Повдигачите на клапаните от тях идва проблема, като позагрее маслото и се оправят.
      А това сериозен проблем ли е,или може да си кара така известно време?Защото никак не ми се влиза в сервиз близките седмици....
      Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Всеки допълнителен шум от мотора си е проблем.Един съсед кара 156 и повдигачите му чукат от 3-4 години и все още си я кара.Карай но при първа възможност ги оправяи,ако е от тях де.

Коментар

van_dal написа:
          Боб ли му хвърля Щото повдигачите тропат точно като загрее маслото, а сутрин, ако въобще е повдигачи тропат щото са оттървали и докато ги надуе налягането на маслото, ама тр. не на 10-тата минута да млъкне, а на 10-тата секунда....Върви някъде да ти измерят налягането на маслото, което трябва да е с препоръчания вискозитет от завода производител на колата.... и ся не знам има ли вече на пазара филтри без възвратен клапан, ама, ако недай боже са ти "барнали" един такъв на колата после ще почне и след 10 тата минута да не спира да тропа.... Така както обясняваш ме съмнява да е повдигачи особено ме притесняват тез 10-те минути Скромно мнение!
          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Working...
          X