Интересува ме от браво брава предните калници дали стават на марея? По каталог има два варианта за браво/брава а за марея - един, който съвпада по номер с единия от другите. Въпроса е този който не е със същия кат. номер, дали ще пасне, понеже ми предлагат калник със същия цвят като на мареята, обаче от браво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвместимост на предни калници браво/брава/марея
Collapse
Заключена тема
X
X
-
преди когато си търсех в една морга ми бqха казали че мареискиа е по дълъг и освен това ми се струва по раздут. Да не гожорим че мигача е друг. ако имаш затруднениq при смqната се обади да ти помогна, вече съм ПРОсори но ползвам кирилицата на форумаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
-
Re: Съвместимост на предни калници браво/брава/марея
Joro написа:Интересува ме от браво брава предните калници дали стават на марея? По каталог има два варианта за браво/брава а за марея - един, който съвпада по номер с единия от другите. Въпроса е този който не е със същия кат. номер, дали ще пасне, понеже ми предлагат калник със същия цвят като на мареята, обаче от браво.
Коментар
-
Joro написа:Tози не е такъв. От късите мигачи е. То ако само разликата е в мигача - не ме притеснява изобщо.който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар